(VIDEO) Umetnik, ki slika z moškostjo, slečen sredi Zagreba

D.Ži
03.10.2018 11:17

Žirijo na kanadskem Supertalentu je presenetil s svojimi nenavadnimi umetniškimi prijemi, tokrat pa je skoraj gol rolal mimo zagrebške katedrale.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Brent Ray Fraser pred zagrebško katedralo. 
Instagram

Kanadski umetnik Brent Fray Fraser, ki je pred časom doma šokiral gledalce in žirante šova Supertalent s točko, v kateri je slikal s penisom, se je tokrat odločil pretresti še Hrvate. In to naravnost pred zagrebško katedralo. Na rolerjih.
Slikar s penisom se je v septembru pomanjkljivo oblečen sprehajal pred zagrebško katedralo in pritegoval pozornost mimoidočih, od katerih so nekateri bili precej namrščeni. Tam je srečal tudi folklorno skupino sredi nastopa, kar ga je še dodatno spodbudilo, da se je delno slečen sprehodil mimo plesalcev.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BkvCN31Az_F/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Kasneje je objavil tudi posnetek iz sobe enega od zagrebških hotelov, kjer smo ga lahko videli v provokativnih položajih. Vsake toliko se Instagram odloči nekatere njegove posnetke tudi izbrisati.
Brent na družbenih omrežjih sicer pogosto objavlja posnetke, na katerih gol slika, v glavnem so cenzurirani, saj je potrebno zadostiti strogim pravilom Instagrama in Facebooka. Za najbolj goreče oboževalce pa Brent necenzurirane verzije svojih porednih posnetkov objavlja na strani Only Fans, kjer je za dostop do njih potrebno plačati.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BocfWVLHcnG/?taken-by=iambrf{/instagram}
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta