(VIDEO) Za zjokat: To je spot, s katerim se je vrnila Helena

Denis Živčec Denis Živčec
07.11.2017 09:19

Helena Blagne je predstavila nov spot za skladbo Ti boš vedno prvi in, sodeč po komentarjih, razjokala poslušalce.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ni ostalo neopaženo, da je Helena videti vrhunsko.
Youtube

"Še ko mene več ne bo, ko postala bom nebo ... Ti boš vedno prvi," poje Helena Blagne. In prav mogoče je, da je najbolj markantna slovenska pevka v jeseni 2017 lansirala svojo najlepšo skladbo doslej. Zagotovo pa svoj najlepši spot. Ti boš vedno prvi. Dolgo jo je skrivala in se zdaj, ko je začutila, da je spet čas, z njo vrnila na sceno.
Skladba je nastala v nepričakovani kombinaciji. Na trenutke pretresljivo življenjsko besedilo je napisal Drago Mislej - Mef, ki so mu minulo nedeljo na nacionalni televiziji izročili Ježkovo nagrado. Pod glasbo se podpisuje Raay. Skladba govori o odhajanju ljubljene osebe. Helena poje o odraščanju sina in njegovih prvih korakih na samostojni poti. O brezpogojni ljubezni, grenko-sladkem slovesu, minevanju in vsem, kar prinese življenje.
{embed_youtube}https://youtu.be/ItiSiLLZ7jU{/embed_youtube}
Poglavje zase je spot, ki je delo izjemnega mladega Prekmurca, režiserja in snemalca, Nika Kara, ki se je v preteklosti podpisal tudi pod nekaj slovenskih evrovizijskih spotov. Jesenski spot so posneli v Volčjem Potoku. "Ob pesmi, besedilu, zgodbi v videospotu se mi vsakič znova orosijo oči in na dan privrejo tista najmočnejša, prvinska materinska čustva.To sem jaz. To je trenutek in pesem, ki sem jo čakala za povratek na glasbeno pot. In to je tista pesem, za katero upam in verjamem, da vam ostane v ušesih, predvsem pa srcih, še dolgo in veliko let," ob premieri spota, ki je v nekaj urah nabral že več tisoč ogledov, pravi Helena Blagne.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta