(VIDEO) Zadovoljstvo strank in kakovost IR-panelov sta na prvem mestu!

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
30.11.2023 10:33

Direktor podjetja Ekosen, Aleš Babič, je prepričan: »IR-paneli so primerni za vsakogar, tudi za zelo zahtevne uporabnike!« Prepričanje z njim deli več kot 15000 zadovoljnih uporabnikov ogrevalnih panelov Ekosen

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ekosen

Princip ogrevanja je podoben ogrevanju sonca – s pomočjo infrardeče toplote, ki na povsem naraven način brez škodljivih valovanj greje tla in stene ter posledično prijetno ogreje naš dom. Gre za neposreden način ogrevanja, ki je skoraj brez izgub, zaradi česar je v preteklih letih močno pridobilo na poznanosti in posledično tudi na številu uporabnikov.  

Zakaj je pomembno, da kupimo kakovostno IR-ogrevanje?

Ko se odločamo za investicijo v IR-ogrevanje, je pogosto vprašanje, v čem je razlika med izdelki in ponudniki ter kaj vse naj pri nakupu upoštevamo. IR-grelni paneli so razmeroma nov način ogrevanja, zato tudi ni veliko podjetij, ki bi imela dovolj znanja in izkušenj, posebej problematično pa je zagotavljanje pogojev garancije in servisa pri ponudnikih, ki to opravljajo kot dopolnilno dejavnost ali izdelke prodajajo izključno na spletu. Izbira ponudnika, kot je Ekosen d.o.o., ki ima dolgo tradicijo in veliko znanja, ponuja kakovostno montažo, najdaljšo garancijo, ima dober servis, uporabniki pa imajo z njim pozitivne izkušnje, so gotovo ključni dejavniki, ki naj vas vodijo pri izbiri.

Zaupajte izkušenim ponudnikom IR-ogrevanja na trgu

Je že res, da mlada podjetja običajno ponujajo ugodnejše cene izdelkov. Žal pa so lahko posledica neželene težave z ogrevanjem zaradi pomanjkanja ponudnikovih izkušenj, uporabe nekakovostnih materialov za izdelavo IR-panelov in slabe regulacije, ki ni primerna za pogosto osnovno ogrevanje.

Ekosen je prvo podjetje v Sloveniji na področju IR-ogrevanja in je na trgu vodilno že več kot desetletje. Dolgoletne izkušnje so prinesle povratne informacije uporabnikov, ki jih pri Ekosenu z veseljem upoštevajo pri nenehnem vlaganju v napredek in izboljšavo produktov, izdelanih po lastni licenci in z lastnim razvojem, kar zagotavlja visok nadzor proizvodnje in najvišjo kakovost končnih produktov. IR-paneli Ekosen so kombinacija kakovosti, zmogljivosti in cene. 

Ob tem se zavedajo, kako pomembno je, da je ekipa podjetja strokovno podkovana, zato redno organizirajo izobraževanja za zaposlene, svetovalce in monterje. Rezultat so zadovoljni uporabniki in dolga življenjska doba IR-grelnega sistema.

Zaupajte zadovoljnim uporabnikom in njihovemu mnenju

Podjetja z dolgo tradicijo so se na trgu lahko obdržala zaradi zadovoljnih uporabnikov. Izkušnje iz prve roke lahko najdete povsod na spletu, zato kar pogumno z iskanjem odgovorov. Ob tem pa ne pozabite na socialna omrežja, kjer se najde največ relevantnih informacij. Na spletni platformi Facebook se pridružite skupini UPORABNIKI IR OGREVANJA - izušnje in se prepričajte sami.

Marcos Tavares (legenda in nekdanji kapetan NK Maribor)

»Gre za enostavno in odlično ogrevanje. Sem uporabnik IR- panelov Ekosen, posebej sem vesel odlične toplote v kopalnici. S paneli nimam nobenih skrbi, le nastavim prijetno temperaturo na IR Sun WiFi regulatorju. Na samo, da je ogrevalni sistem Ekosen odličen, temperatura je enaka po celotnem prostoru, cena porabe je izredno nizka, zrak je svež in ni prašenja. V naši družini nasploh potrebujemo odlično ogrevanje, ker smo vajeni tople Brazilije (smeh). Res priporočam IR ogrevanje. To gretje me je prepričalo.« 

Anja Maček (uporabnica IR-panelov v kombinaciji s fotovoltaiko)

“Vsem, ki želijo privarčevati, bi resnično svetovala ta način ogrevanja. Je ekološki, varčen, preprost za uporabo, estetski, ni radiatorjev, prahu. Verjamem, da bodo ljudje kmalu še bolj prepoznali vse prednosti in se odločili za investicijo v IR-panele. Se mi pa zdi, da lahko še marsikaj naredimo na tem področju, če ljudi ozavestimo, jim razložimo in približamo sistem, ker je res preprost, ekološki in cenovno dostopen”.

Marjan Bračko (direktor podjetja Stanovanja Radenci)

“Vidimo, da so odzivi strank in počutje odlični, z izbiro smo zadeli v polno. Naše stranke so zelo zadovoljne. Glede na potrebe in pričakovanja strank ugotavljamo, da je samooskrba s podporo proizvodnje energije vsekakor dobrodošla in ustrezna ter narekuje smernice za naslednje gradnje. Tudi v prihodnjih projektih bomo poskušali izboljšati energetsko sliko objekta in jo podkrepiti s proizvodnjo električne energije," razmišlja direktor podjetja Stanovanja Radenci.

Darja in Sergej Konte (Ljubljana)

»Za IR-panele smo se odločili, ker naša hiša ni izolirana in je precej vlažna. Paneli so priporočljivi ravno v vlažnih prostorih, saj »ogrevajo« stene in s tem se raven vlažnosti v prostorih zniža. Od različnih ponudnikov smo pridobili ponudbe in se na koncu odločili za podjetje Ekosen. Izredno profesionalen pristop zaposlenih v tem podjetju, njihova prijaznost in odzivnost, so bili razlogi za našo izbiro. Njihov svetovalec nam je izvedel izmero prostorov in svetoval pri izbiri moči panelov in njihovem številu. V zelo kratkem času nam je monter izvedel celo v nedeljo, saj med tednom nismo imeli časa. Vsa pohvala obema za prijaznost, vso razlago in izjemno profesionalnost. Na mesec dodatno plačujemo 120 evrov za ogrevanje hiše namesto prejšnjih 400 evrov ali več. Celotna investicija je bila, samo z razliko v porabi energije, pokrita v maksimalno 2 kurilnih sezonah.«

 

Specialisti za IR-ogrevanje

Za brezplačno svetovanje in meritve na domu pokličite strokovnjake podjetja Ekosen za infrardeče ogrevanje na telefonsko številko 080 30 10 ali preko e-pošte info@ekosen.si

Obiščete jih lahko na naslednjih lokacijah:

Ptujska cesta 17, 2204 Miklavž na Dravskem polju

Brnčičeva ulica 13, 1231 Ljubljana - Črnuče

Piranska cesta 2, 6000 Koper - Capodistria

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.