Vroča delovna mesta: Marifarm zaposli višjega računovodjo, delo tudi za zavarovalnega zastopnika, elektroinštalaterja in čistilko

Tanja Fajnik Milakovič
04.02.2021 04:00
Tudi ta teden lahko v Mariboru in okolici najdete veliko prostih delovnih mest. Poglejte, morda se odločite za zamenjavo službe ali pa najdete svojo prvo zaposlitev.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

Marifarm zaposli višjega računovodjo

V mariborskem farmacevtskem podjetju Marifarm za nedoločen čas zaposlijo višjega računovodjo. Od kandidatov pričakujejo 7. ali 6/2. stopnjo ekonomske izobrazbe, zaželena smer računovodstvo in revizija, dve leti delovnih izkušenj na podobnem položaju v proizvodnem podjetju, zelo dobro znanje angleškega jezika, odlične analitične sposobnosti. Če vas delo zanima, pošljite CV v Europass obliki (v slovenskem in angleškem jeziku) ter kopijo dokazil o izpolnjevanju pogojev. Prijave sprejemajo na e-naslovu HR@marifarm.si. Pošljete jo lahko tudi preko zaposlitvenega portala MojeDelo.

Zavarovalnica Generali išče zavarovalnega zastopnika

Zavarovalnica Generali v Mariboru zaposli zavarovalnega zastopnika. Imeti morate štiriletno srednješolsko izobrazbo, licenco AZN (lahko jo tudi šele pridobite), potrdilo o nekaznovanosti, vozniški izpit B-kategorije in lasten prevoz. Vlogo z življenjepisom je treba poslati do 13. februarja na e-naslov zaposlitev@generali.si. Več informacij na zaposlitvenem portalu Optius.

Delo za strokovnjaka za varstvo rastlin

Kmetijsko-gozdarska zbornica Slovenije v Mariboru zaposli strokovnjaka za varstvo rastlin. Zaposlitev je za določen čas 12 mesecev. Kandidati morajo imeti visokošolsko izobrazbo druge stopnje, visokošolsko univerzitetno (prejšnja) s področja kmetijstva, eno leto delovnih izkušenj, vozniški izpit B-kategorije, osnovno znanje enega tujega jezika in računalništva. Vlogo je treba poslati do 9. februarja na e-naslov maja.mihev@kmetijski-zavod.si. Več informacij najdete na spletni strani zavoda za zaposlovanje

Natalija Jurše

Na osnovni šoli potrebujejo čistilko

Na Osnovni šoli Toneta Čufarja v Mariboru za nedoločen čas zaposlijo čistilko. Za to delo je treba imeti osnovnošolsko izobrazbo, znanje slovenskega jezika, delovne izkušnje niso potrebne. Delati boste pričeli 1. marca. Prijavo je treba poslati do jutri, 5. februarja, na e-naslov tajnistvo@cufar.si ali poštni naslov Zrkovska cesta 67, 2000 Maribor. Oglas najdete na tej spletni strani

Pokrajinski muzej zaposli elektroinštalaterja

Pokrajinski muzej Maribor za določen čas 12 mesecev zaposli elektroinštalaterja. Končano morate imeti srednjo poklicno šolo, elektrotehnika in energetika, vozniški izpit B-kategorije, delovne izkušnje niso zahtevane. Od kandidatov pričakujejo tudi organizacijske sposobnosti, ročne spretnosti, samoiniciativnost, zanesljivost, vestnost. Delali boste v dopoldanskem času. Vlogi, ki jo je treba poslati do 11. februarja po pošti na naslov Grajska ulica 2, 2000 Maribor, je treba priložiti tudi potrdilo o nekaznovanosti.  Več informacij o zaposlitvenem oglasu najdete tukaj.

Saso Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta