Zadnja avgustovska priložnost za ugodne počitnice

V kampu Valkanela pri Vrsarju ponujajo gostom do konca avgusta 30 odstotkov popusta za najem mobilne hiške

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Maistra D.d.

Tako, pa so mimo evropsko prvenstvo v nogometu, Tour de France in olimpijske igre, zdaj se lahko začne … pouk? O ne, ne še, vsaj polovico avgusta še imate čas, da si končno privoščite prave počitnice. Take brez stresa, z vonjem po soli in borovcih, v družbi škržatov in toplega morja.

In da ne boste veliko časa zapravljali s pripravo prtljage in potjo, je najbolje poiskati svoj prostor pod soncem nekje blizu, kjer je že vse pripravljeno za vaš prihod. Na primer v Istri, eni najbolj urejenih dopustniških destinacij v naši bližini. Od nekdaj smo Slovenci radi zahajali na ta del obale Jadranskega morja, ne le zaradi bližine, temveč tudi zato, ker je bilo vedno kaj zanimivega početi: poleg sončenja in plavanja so dneve zapolnjevali ogledi kulturnih znamenitosti in očarljivih mestnih jeder istrskih mest, od Umaga preko Poreča, Vrsarja in Rovinja do Pulja, urejena so bila igrišča za tenis in namizni tenis, minigolf, odbojko, košarko, seveda pa smo uživali tudi na večernih dogodkih in prireditvah, na katerih ni manjkalo značilne istrske kulinarike.

Maistra D.d.

Vse to je še vedno del ponudbe resortov v Istri, le da so jo tamkajšnji turistični delavci z leti še dopolnili in nadgradili. Če smo pred desetletji na morju bivali v šotorih in prikolicah, so danes priljubljeni avtodomi in mobilne hiške, ki jih lahko najamemo kar v kampu. Morje ni namenjeno zgolj plavanju, temveč je na in v vodi mogoče supati, veslati ali preskušati svojo moč in spretnost v napihljivih vodnih parkih. Med kampi in mesti so urejene kolesarske in sprehajalne poti, gastronomska ponudba v kampih pa daleč presega zgolj hitro pripravljeno hrano.

Maistra D.d.

Eno takih mestec v malem, kjer se lahko med dopustom popolnoma sprostite, je kamp Valkanela pri Vrsarju, varno skrit pred vročino v gosti senci borovcev. Zaradi svoje urejenosti in obsežne ponudbe ga tuja združenja kampistov redno uvrščajo med najboljše v Evropi, leta 2024 je tako prejel nagradi TOP Erkende Camping združenja ANWB ter „Best campsite for walking in Croatia“ združenja ACSI. Za avtodome, prikolice in šotore so na voljo prostrane parcele z urejenimi sanitarnimi objekti, v katerih so tudi stroji za pranje posode in perila, družinske kopalnice in prhe za hišne ljubljenčke. Nekatere mobilne hiške so opremljene z lastnim žarom ali masažno kadjo, druge stojijo ob skupnem bazenu, vse pa imajo veliko pokrito teraso in seveda popolnoma opremljeno kuhinjo. Hišni ljubljenčki so dovoljeni tudi v hiškah, z njimi se lahko odpravite na dolge sprehode v okolici kampa ter jim omogočite čofotanje v morju v bolj odmaknjenih zalivčkih.

Maistra D.d.

V avgustu ponujajo gostom v Valkaneli do 30 odstotkov popusta pri najemu mobilne hiške za vsaj dve nočitvi. Ta posebna ponudba vključuje fleksibilne pogoje rezervacije brez obveznosti, rezervacijo je mogoče odpovedati do dva dni pred prihodom. Še vedno pa velja tudi popust za družinski paket in za daljše bivanje.

Še najbolje pa bo, da si vso ponudbo kampa Valkanela ogledate na njihovi spletni strani in se iz prve roke prepričate, zakaj je med najbolj priljubljenimi kampi v Istri.
Maistra D.d.
Maistra D.d.
Maistra D.d.
Maistra D.d.
Maistra D.d.
Maistra D.d.
Maistra D.d.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.