Zakaj je v resnici odšla Mirna Reynolds in se vrnila boljša kot kadarkoli

Denis Živčec Denis Živčec
09.11.2018 11:39

Zafurala si je kariero, izginila z naslovnic, spakirala kovčke in se odselila v Kambodžo. Ter se zdaj spet vrnila domov. Bogatejša za lekcijo ali dve. Boljša in čednejša kot kadarkoli. S pesmijo Makova polja, v kateri poje o ljubezni. Tisti pravi, nori, ki pušča brazgotine. Ker je obžalovanje edina stvar, ki se je zares boji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Obžalovanje je edina stvar, ki se je zares bojim," pravi Mirna Reynolds.
Matjash Fartek

Mirna, kaj reči ... Dobrodošla nazaj. Kar divje življenjsko potovanje je za vami.  Kakšno je bilo?
"Bilo je nepozabno, takšno kot tudi mora biti. Sama namreč tisti stavek, da se živi samo enkrat, jemljem zelo dobesedno in resno, zato življenje od nekdaj zajemam s polno žlico. Veliko ljudem se zato zdim malo nora, no, meni pa se zdijo bolj nori oni, ker prestrašeno stopicajo skozi življenje. Pa smo takoj zmenjeni." 
Na kateri postaji ste zdaj?
"Sem na tisti postaji, kjer sem prvič v življenju zadovoljna in pomirjena sama s sabo. Sumim, da ni samoumevno, da čisto vsak nekoč v življenju pride na to postajo, zato sem neizmerno hvaležna."
Toliko vsega se je pred leti dogajalo okoli vas, potem pa ... nič. Svoj čas okronana kraljica tračev je kar izginila. Kaj se je zgodilo?
"Po razpadu Foxy Teens nisem znala najbolje ločevati med pozornostjo, ki samo kratkotrajno fila ego, in tisto, ki dejansko obrodi sadove, kar bi v mojem primeru bila uspešna pevska kariera. Biti trač kraljica je sicer bilo zabavno, vendar sem s tem pokopala to, kar v resnici sem – pevka in avtorica. A mi ni žal, saj se iz napak učimo. Lahko si torej predstavljate, česa vse sem se iz svojih kardinalnih napak naučila jaz!"
{embed_youtube}https://youtu.be/AA0ndXWFbsg{/embed_youtube}
Brez dlake na jeziku ste se v svojih blogih razpisali o tem, da ste si "zafurali kariero". Je težko izgovoriti, napisati kaj takega? Smo ljudje premalo kritični do svojih napak?
"Meni ni težko. Nič več. Sem se pa kar dolgo slepila tudi jaz in opravičevala samo sebe. Ampak tudi to je človeško. Zdi se mi, da moraš včasih priti do dna, da lahko vidiš realno sliko in se začneš sestavljati nazaj. Danes rečem 'zafurala sem si kariero' in se ob tem iskreno smejim. A to je zato, ker sem danes sama s sabo ok, ker se sprejemam v celoti in sem prevzela odgovornost za svoje življenje. Postala sem močna in močen lahko postaneš šele takrat, ko si sposoben videti smešno plat bolečih stvari. Včasih pa mi to seveda ni bilo niti malo smešno. Ampak, a veste, življenje bi bilo tragično, če ne bi bilo smešno (smeh)!"

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta