Zala in Gašper razkrila, kako sta se spoznala. In ne, ni bilo podnevi ...

D.Ži
12.02.2020 10:17

Vesna Milek je v svoji oddaji gostila lanska slovenska evrovizijska predstavnika in ju spomnila tudi na večer, ko sta se prvič srečala.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rtv Slo/posnetek Zaslona

Kar nekaj časa ju nismo videli v konkretnejšem intervjuju. Držala sta besedo in se po burni Pesmi Evrovizije v Tel Avivu posvetila glasbi. V tem času sta lansirala nekaj novih skladb, tudi Come to me in Signals, tokrat pa sta Zala Kralj in Gašper Šantl k intervjuju sedla z Vesno Milek v nacionalkini pogovorni oddaji Od blizu. Tam sta med drugim spregovorila tudi o tem, kako sta se spoznala.
Zgodilo se je tako, kot se danes to pač rado zgodi. S pomočjo družbenih omrežjih. "Najprej mi je prijatelj poslal Zalin Instagram profil, s komentarjem, da dobro poje in da bi morala nekaj narediti skupaj. Tak kot sem, sem rekel: absolutno prav imaš, ji bom pisal. In sem ji. Videl sem, da mi je Zala pisala že tri leta nazaj, a pogovor nekako ni zalaufal," se spominja Gašper.  

RTV SLO/posnetek zaslona
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta