Zvezde plešejo: Nečesa pa vam sinoči niso povedali

D.Ži
18.03.2019 10:04

V letošnji sezoni plesnega šova blesti pevka, ki je nekoč v projektu Zvezde plešejo že slavila. Se še spomnite?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Zdaj je že jasno, da je pred nami najbolj napeta in plesno vrhunska sezona šova Zvezde plešejo doslej. Tekmovalci so prvič stopili na plesni parket, nekateri pari so gledalce in sodnike pustili odprtih ust. Z nekaj (pre)drznega ugibanja se lahko poigramo z mislijo, da se bosta v finalu priljubljene oddaje Pop TV morda spopadli Tina Gorenjak in Tanja Žagar.
{facebookpost}https://www.facebook.com/zvezdeplesejopop/posts/2284277688458060{/facebookpost}
Na točkovni lestvici sicer z nekaj prednosti zaenkrat vodi prva. Obe imata odlična soplesalca. Tina postavnega Miho Vodičarja, Tanja pa energičnega in nepredvidljivega mladega Arneja Ivkoviča.
{facebookpost}https://www.facebook.com/zvezdeplesejopop/videos/2332266177019022/{/facebookpost}
Da bo Tanja Žagar v plesu blestela, je bilo jasno. Vsaj tistim, ki imajo dober spomin. Le vprašanje je bilo, koliko plesa je v njej še ostalo. Tistim, ki jih je plesni talent priljubljene pevke sinoči presenetil, nečesa niso povedali.
{facebookpost}https://www.facebook.com/zvezdeplesejopop/posts/2284293871789775{/facebookpost}
Tanja Žagar je namreč v projektu Zvezde plešejo že plesala. Bilo je to leta 2007, ko je projekt vozila še nacionalna televizija, Zvezde plešejo pa so bile del nedeljske oddaje z Mariem Galuničem. Tanja se je takrat po plesišču vrtela z Matevžem Ogorelcem in navduševala tako zelo, da je na koncu celo zmagala.
{facebookpost}https://www.facebook.com/zvezdeplesejopop/videos/400180413879678/{/facebookpost}
Nekaj kilometrov prednosti na plesnem parketu torej že ima. Odlično se je v svojem prvem poskusu držal tudi zmagovalec zadnje sezone Kmetija Franko Bajc, ki s Svetlano Cigoj tvori enega najlepših parov te sezone.
{facebookpost}https://www.facebook.com/zvezdeplesejopop/posts/2284283625124133{/facebookpost}
Padla pa je tudi prva enica. Eno samo točko je strogi Andrej Škufca namenil Igorju Mikiću. Njegov skromen ča ča ča na komad Can't touch this ga ni prepričal. Napeto bo. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BvHoGm1DvbR/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta