Zvezde plešejo: Po oddaji gledalci na polno udarili po Klari Lorger

D.Ži
23.04.2019 06:16

Sodnikom je njena samba bila všeč, a mnogi gledalci so mnenja, da bi se od tekmovanja že davno morala posloviti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jernej Brenholc in Klara Lorger plešeta dalje.
Pro Plus

V minuli oddaji Zvezde plešejo se je vznemirljiva plesna avantura sicer končala za manekenko Jano Kotesko, gledalci pa se na spletnih forumih v glavnem obremenjujejo s Klaro Lorger. Ta je tokrat izjemoma plesala s Tomažem Šterom, sicer pa je njen redni soplesalec Ptujčan Jernej Brenholc. Na skladbo Zatreskan sem vate kot raketa je tokrat odplesala zapeljivo sambo in na žirantih pustila dober vtis. "Odprla si sezono sambe. Meni je bilo to luštno. Imaš ritem v telesu, prizemljena si, dobro si migala. Lepa si bila in slavila si življenje, kar je bistvo sambe," je ocenil sodnik Andrej Škufca. "Končno si začela upoštevati moj nasvet, da moraš v ples dati več sebe. V to sambo si sebe sebe kot sopara prave turške savne. Bila si odlična," je dodala Nika Ambrožič Urbas. Katarina Venturini je dodala: "Tukaj si imela zelo dober premik v prostoru, morda malo manj ritma v telesu, bila si pa sproščena in si uživala. Krasno je bilo."  Lado Bizovičar pa: "To je bila ena taka dobra konzervativna slovenska samba, ki jo lahko plešeš kjerkoli. " Klara je zbrala 22 sodniških točk. Na koncu je sicer pristala med ogroženimi tekmovalci, a je vse skupaj, ko so sešteli točke gledalcev in sodnikov, preživela.
{facebookpost}https://www.facebook.com/zvezdeplesejopop/posts/2306137112938784{/facebookpost}
Gledalci so se nato odločili na spletnih forumih po Klari udariti na polno. "Jana Koteska, to ni fer,najtežje delo si imela, pa Klara lahko sam miga z boki in gre naprej.To ni plesni boj,ampak bolj kdo ima več fenov in jih glasuje za njih," na uradni Facebook strani oddaje piše Tone. "Klara kdaj boš izpadla??" se sprašuje Nik. "Počasi bi lahko zapustila tekmovanje. Domov hodijo boljši plesalci od nje. Na žalost je to resnica," dodaja Maja. "Ja dobra za gasilsko veselico,dajte no..." pravi Mira. "Malo bolj je migala, to ja, obraz - mimika pa za nikamor.... Vseskozi odprta usta... no pač ni...." je ogorčena Jana J.. 
{facebookpost}https://www.facebook.com/zvezdeplesejopop/posts/2306187416267087{/facebookpost}
Po oddaji, v kateri so zvezde zamenjale plesalce, so Klar vrača k Jerneju Brenholcu, Tomaž Šter pa se je iz tekmovalnega dela poslovil, saj je njegova soplesalka izpadla.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta