Glasujte za slovenski avto leta 2022: Tokrat jubilejni, že 30. izbor

Janez Kovačič Janez Kovačič
15.10.2021 05:00
V letošnjem izboru slovenskega avtomobila z letnico 2022 sodeluje petnajst novih avtomobilov oziroma tisti, ki so jih letos prvič začeli prodajati pri nas.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Slovenski avto leta 2022
Sal

Slovenski avto leta (SAL) je že zdavnaj polnoleten, sedaj prehaja v zrela ali najboljša leta. Januarja prihodnje leto bo izbran slovenski avto leta z letnico 2022, to pa pomeni, da bo za nami že 30. izbor, tokrat jubilejni. Letos se za omenjeni naslov poteguje novih 15 avtomobilov.

TUKAJ LAHKO GLASUJETE ZA VAŠEGA FAVORITA

Pravila tokratnega izbora se v primerjavi s tistimi iz prejšnjih let niso spremenila, lahko pa si jih preberete na spletni strani. Tudi letos – tako kot doslej – bo izbor dvodelen. Najprej boste s svojimi glasovi oziroma glasovnicami vi, spoštovane bralke in bralci, izmed 15 avtomobilov, ki se potegujejo za naslov, izbrali pet finalistov. Tako kot vsa leta doslej sodelujejo le tisti novi avtomobili, ki so se letos pojavili na slovenskem trgu in jih bodo do 30. novembra registrirali vsaj 25.

V drugem delu pa bomo novinarji devetih medijev, ki organiziramo izbor, zraven je seveda tudi Večer, izmed peterice izbrali avto z naslovom slovenski avto leta 2022. Kot kaže, se bo to zgodilo v začetku januarja prihodnje leto – kot vedno doslej.

Glasovanje bo trajalo do 30. novembra. Upopoštevali bomo samo originalne glasovnice, ne fotokopiranih. Glasovnice pošljite na naslov: Večer mediji, Ulica slovenske osamosvojitve 2, 2000 Maribor. Seveda pa lahko glasujete tudi na naši spletni strani

Audi Q4 e-tron
Audi
Citroën C4
Citroën
Dacia sandero
Dacia
Fiat 500e
Fiat
Hyundai bayon
Hyundai
Mercedes-Benz C
Daimler
Nissan qashqai
Nissan
Opel mokka
Opel
Renault megane conquest
Renault
Škoda enyaq
Škoda
Tesla model Y
Tesla
Toyota highlander
Toyota
Toyota yaris cross
Toyota
Volkswagen caddy life
Volkswagen
Volkswagen ID.4
Volkswagen
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta