(AVDIO IN VIDEO) Podkast Večer v živo z Adrianom P. Kezele, raziskovalcem zavesti: "Meditacija je priprava na aktivnost"

Maja Furman Maja Furman
02.01.2020 17:53
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Adrian P. Kezele, raziskovalec zavesti
Večer

Pogovarjali smo se z avtorjem odličnih knjig o duhovnosti in osebni rasti, ustanoviteljem Duhovne akademije in učiteljem Integralne meditacije ter djotiša, indijske astrologije. Adrian P. Kezele je raziskovalec zavesti in bo 23. januarja 2020 gost prvega letošnjega Večera v živo. Takrat nam bo razkril skrivnosti znanja ARTHA, ki bo pomagalo ustvariti obilje v vaših življenjih, spoznali bomo tudi mudre za obilje ter slišali astrološko napoved za leto 2020.
{soundcloud}https://soundcloud.com/vecerpodkast/vecer-v-zivo-adrian-p-kezele{/soundcloud}
Dobrodošli, kako ste?
Hvala za povabilo, veseli me, da sem z vami. Zelo dobro sem, hvala.
Izgledate odlično, tudi čutiti je, da ste tako. Razlog za vaše odlično počutje je verjetno meditacija. Ste učitelj Integralne meditacije in redno, vsakodnevno meditirate.
Tako je.
Kako pomembna je redna meditacija za kakovost življenja?
Meditacija je zelo pomembna. Dejstvo je, da smo pod vplivom hitrega tempa življenja, stresa in raznih odgovornosti, ki nam jemljejo energijo. Primanjkuje nam časa za počitek. In meditacija je eden od načinov in priložnosti za kakovosten počitek in umiritev. Sam meditacijo in različne tehnike sproščanja vsakodnevno prakticiram že več kot štirideset let. Meditiram dvakrat na dan od 15 do 20 minut. Zaradi meditacije sem bolj kreativen, težave, s katerimi se soočam, niso nepremostljive, so samo izzivi, delujem bolj odprto in jasno itd. Prepričan sem, da bi se vsakdo moral naučiti veščin dobre meditacije, saj ta dviguje kakovost življenja. Meditacija je nekakšna mentalna higiena. Če smo se naučili umivati zobe in roke, bi se morali naučiti umiriti um in ga znati očistiti »mentalnih smeti«, ki jih prestrezamo skozi dan.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta