Branko Čakarmiš ni več direktor Pro Plusa, kaj bo počel po novem?

M.R.
25.09.2023 15:17

Branko Čakarmiš ni več direktor družbe Pro Plus, ki ima v lasti televiziji Pop TV in Kanal A. Vodenje družbe prevzema Stella Litou.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Branko Čakarmiš
Pro Plus

Danes so iz družbe Pro Plus sporočili, da je Branko Čakarmiš prevzel novo vlogo strateškega svetovalca v podjetju. Pri svojem delu se bo osredotočil na ustvarjanje vsebin in poslovni razvoj podjetja, so dodali. 

Stella Litou bo po novem vodila Pro Plus
Pro Plus

Nova direktorica Pro Plusa pa je Stella Litou, dosedanja izvršna direktorica CME Adria. "Zelo spoštujem Brankove dosežke in se veselim nadaljnjega sodelovanja z njim. Navdušena sem, da bo s svojimi bogatimi izkušnjami v novi vlogi še bolj osredotočeno prispeval k nadaljnji uresničitvi vizije Pro Plusa," je povedala. 

Čakarmiš pa je dejal, da so pred podjetjem vznemirljivi izzivi. "Moja strast do televizije in vsebine ostaja nespremenjena. V novi vlogi se bom strateško posvečal razvoju vsebin in poslovnih modelov. Pro Plus pod Stellinim vodstvom bo zmagovalec teh preizkušenj," je dodal.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta