Challe Salle: V Mariboru imam veliko poslušalcev

Saša Britovšek Saša Britovšek
23.08.2019 15:15

Na Večerovem pikniku, obljublja priljubljeni Vrhničan, bo pestro za vse generacije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Challe Salle: "Zelo se veselim tega koncerta, saj imam v Mariboru veliko poslušalcev in publika je vedno super." 
Osebni arhiv

Ime mu je Saša. Slovenija ga pozna pod umetniškim imenom Challe Salle. Osemindvajsetletni Vrhničan, ki že nekaj let s svojimi iskrenimi rap skladbami pripoveduje zgodbe svojega življenja, ruši rekorde glasbenih predvajanj, a najbolj ponosen je na svojo najmlajšo publiko, ki ji želi biti vzor.
Pravite, da ste se ravnokar vrnili s počitnic, čez kak dan pa vas že čaka nov dopust. Kakšno poletje preživljate letos?
"Glede na to, da sem bil prejšnje leto zelo zaseden z nastopi in projekti, poleti pa še dodatno s prenovo stanovanja, sem se odločil, da letos nadoknadim. Vzel sem si kar mesec dni dopusta, bil sem na hrvaški obali, potem v Makedoniji na Ohridu in za piko na i na Hurgadi v Egiptu."
Kakšne vrste človek ste - imate radi aktivne počitnice, da se veliko dogaja, ali si za polnjenje baterij raje privoščite popolno sprostitev in mir?
"Odvisno od počutja in družbe. Prvih nekaj dni potrebujem predvsem sprostitev, ležanje, kopanje, kakšno dobro knjigo in seveda okusno hrano. Ko pa si napolnim baterije in se dobro naspim, sem pripravljen za različne aktivnosti."
Je bilo letos poleti tudi kaj novih pesniških navdihov, ste napisali kakšno pesem?
"Seveda, na glasbenem področju sem aktiven ves čas, pišem besedila, delam vaje za glas, hodim na vaje z bendom ... Glede na to, da sam pišem svoja besedila in ustvarjam melodije, je pri meni največ odvisno od inspiracije in počutja. Če pa inspiracije ni, poslušam veliko različne glasbe za navdih in razvijam ideje."
Na vašem instagramu lahko najdemo misel Ustvari si lajf, od katerega ne rabiš dopusta. Kako vam to uspeva?
"Zaenkrat ne delam na tem, ampak mislim, da je zelo pomembno, da se v življenju ukvarjaš in preživljaš z delom, ki te veseli. Najpomembnejše pa je, da živiš po svojih pravilih in znaš ceniti prave vrednote. Zame so to zdravje, družina, mir, prijateljstvo, ljubezen, solidarnost, spoštovanje. Pomemben del vsega je tudi sreča, ki, tako pravijo, spremlja hrabre."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta