Dolgočasna steklenička za parfum? Pa kaj še! Okrasite svojo poličko s temi zakladi

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
08.10.2019 10:13

Ali tudi ve nimate nikoli dovolj parfumov? Morda prisegate na priljubljeno klasiko in se le redko pustite prepričati v novosti. V vsakem primeru verjamemo, da imajo dišave tudi v vašem srcu in kopalnici prav posebno mesto.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Le redko pomislimo, da bi lahko imeli parfume ne le v kopalnici, ampak recimo tudi na toaletni mizici ali kakšni bolj vidni polici. Za vas smo poiskali nekaj parfumov z oblikovno tako zanimivimi stekleničkami, da vas bo zagotovo zamikalo, da bi jih v stanovanju postavili na opazno mesto ali pa vsaj poskrbeli, da jih na vaših spletnih profilih ali ob obisku vidijo vsi.

Zvezdniška dvojčka

Kanadska enojajčna dvojčka Dean in Dan Caten, ki sta  se leta 1994 predstavila svetu z znamko Dsquared 2, sta znana kot oblikovalca izbirnih oblačil, ki jih med drugim nosijo Lenny Kravitz, Ricky Martin in Madonna. Enako kot oblačila so zasloveli tudi njuni parfumi, ki obsegajo široko paleto skrivnostnih, sladkih cvetličnih, lesnih in drugih vonjev.

Dsquared2 Want Pink Ginger
Arhiv Naročnika

Za svetovne popotnike in popotnice

Japonski oblikovalec Kenzo Takada je eden od tistih, ki so kljub nasprotovanju družine stopali po začrtani poti. Čeprav je tako kot dvojčka Caten začel kot oblikovalec, ga je pot zanesla tudi v oblikovanje parfumov. Če ob vrnitvi s potovanja že brskate za novimi ugodnimi letalskimi kartami in si izbirate naslednjo pustolovščino, je za vas kot nalašč dišava Kenzo World. Njene svetovljanske značilnosti poudarja izjemno zanimivo oblikovana steklenička, ki spominja na radovedno oko – natanko takó, kot vam Kento Takada želi, da vidite svet okoli vas!

Parfum Kenzo World
Arhiv Naročnika

Čistilo? Ne, Moschinov parfum!

Moschino Fresh Couture je eden od tistih parfumov, ki so oblikovno tako izvirni, da na prvi pogled sploh ne opazite, da se v njih skriva dišava. Paradoksalno? Morda, dokler ne izveste, da se ta parfum skriva v steklenički, ki spominja na čistilo z razpršilnikom. Svež, privlačen vonj pa seveda razprši vsak dvom, da morda ne gre za prvovrstno dišavo izvrstne blagovne znamke.

Moschino Fresh Couture
Arhiv Naročnika
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.