(FOTO) Pred parlamentom kip z iztegnjenim sredincem: "Oblast nam jemlje sedanjost"

D.Ži, STA
06.02.2021 14:50
Danes odkriti kip po besedah predsednika Mladega foruma SD, podmladka stranke SD, Luke Gorška predstavlja sporočilo mladih, dijakov, študentov, pa tudi njihovih staršev in starejših.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mladi Forum Sd

V Mladem forumu SD so prepričani, da družba postaja vse bolj nasilna in sovražna, da je vsak dan manj svobode in pravic ter da jim oblast jemlje sedanjost, ker jih drži zaprte v sobah in priklenjene na ekrane. Vladi tudi s kipom, ki so ga danes odkrili na ljubljanskem Trgu republike, sporočajo, da hočejo živeti in se razvijati drugače.

Mladi Forum Sd

Danes odkriti kip po besedah predsednika Mladega foruma SD, podmladka stranke SD, Luke Gorška predstavlja sporočilo mladih, dijakov, študentov, pa tudi njihovih staršev in starejših, da je dovolj nesposobne in nespodobne oblasti.

Mladi Forum Sd

Mladi si želijo v šole in na univerze, dovolj imajo ignorance, neupoštevanja in nerazumevanja, pa tudi prezira in nasilja nad družbo, so zapisali v sporočilu za javnost.

Mladi Forum Sd
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta