Gorenjska avtocesta zaradi prometne nesreče zaprta med priključkoma Kranj vzhod in Kranj zahod proti Jesenicam

Gr.G., STA
13.05.2022 13:00

Promet na izvozu z avtoceste Kranj vzhodu so policisti preusmerili iz avtoceste na vzporedne ceste. Takoj, ko bodo reševalci zaključili z nujnim delom, bodo vozilom v zastoju omogočili nadaljevanje vožnje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

S Policijske uprave Kranj sporočajo, da se je na avtocesti avtocesti Šenčur – Kranj v smer Jesenic zgodila prometna nesreča. Po prvih podatkih sta bili v njej udeleženi dve vozili. Čeprav ni šlo za hujšo nesrečo, je promet oviran, opozarjajo in pojasnjujejo,, da trenutno poteka samo po prehitevalnem pasu.

Hitro po prvi nesreči pa smo s PU Kranj prejeli še eno obvestilo, da se je na gorenjski avtocesti zgodila še ena prometna nesreča s poškodbami. Tako sta na odseku Kranj vzhod - zahod (Šenčur - Kranj) v smer Jesenic kar dve oviri. Promet na izvozu z avtoceste Kranj vzhodu so policisti preusmerili iz avtoceste na vzporedne ceste. Takoj, ko bodo reševalci zaključili z nujnim delom na kraju nesreče, bodo vozilom v zastoju omogočili nadaljevanje vožnje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta