Hrastnik: Umrla še ena stanovalka doma starejših

Rozmari Petek Rozmari Petek
28.07.2020 12:54

Število smrtnih žrtev, ki jih v Domu starejših Hrastnik lahko pripišejo koronavirusu, se je povzpelo na tri, na novo je okužena še ena stanovalka doma; skupaj je od 132 varovancev doma okuženih 42

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

Medtem ko včeraj v Hrastniku, kjer je uradno 73 oseb okuženih z virusom covid-19, niso zabeležili novega potrjenega, danes poročajo o novem primeru okužbe med stanovalci Doma starejših Hrastnik. Ob tem sporočajo, da je medtem preminila še ena oseba; skupaj tako v domu beležijo tri smrti zaradi covida-19. Jutri naj bi ponovno vzeli večje število vzorcev pri stanovalcih doma, zato v četrtek znova pričakujejo višje številke okuženih.
Je pa medtem ena uslužbenka od skupaj 11 okuženih v domu že ozdravela in se vrača na delo. Obenem se je v vmesnem času že izteklo nekaj karantenskih odločb, ki so jih prejeli občani. To na občini Hrastnik poudarjajo zato, ker so zaradi tega, ker se nekateri sedaj ponovno vračajo v javno življenje, prejeli večje število vprašanj in prijav. V tej občini so v zadnjem času pogostejši tudi inšpekcijski nadzori, a vsi zadnji kršitev več niso zaznali.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta