Imamo zmagovalca Večerovega poletnega utrinka

DR
26.09.2022 20:00

Naša strokovna komisija je za zmagovalni poletni dopustniški utrinek izbrala fotografijo Poletna nevihta avtorja Alena Odžakovića, nagrado, pametno uro, pa dobi tudi izžrebanka Lidija Bračun. Čestitke!

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zmagovalna fotografija Večerovega natečaja Poletni dopustniški utrinek za leto 2022 z naslovom Poletna nevihta  
Alen Odžaković

Končal se je naš nagradni natečaj za vaš fotografski poletni dopustniški utrinek, kakor se je tudi pred dnevi izteklo poletje leta 2022. Veliko večino svojih poletnih utrinkov, ki ste nam jih poslali na našo spletno stran, ste tudi letos posneli kar z mobilnimi telefoni. Všeč nam je bilo, da ste le redko v posnetke posegli z računalniškimi orodji.

Večerova tričlanska strokovna komisija, ki jo vodil naš urednik fotografije Sašo Bizjak, je za zmagovalca natečaja za letos izmed vseh fotografij, ki smo jih na zadnji strani tiskanega Večera objavljali trikrat na teden od začetka julija do včeraj, soglasno izbrala posnetek z naslovom Poletna nevihta. Njen avtor je Alen Odžaković iz Črne na Koroškem. Šef komisije je zmagovalno fotografijo pospremil z besedami: "Odžakovićev posnetek je strokovno komisijo prepričal zavoljo motiva strele na morskem obzorju, motiva, ki ga je težko ujeti oziroma se je treba nanj dobro pripraviti. Fotografija nam dvojno pričara slikovit, celo malce strašljiv naravni pojav, avtorju pa je tudi uspela kompozicija z drobno ladjico sredi besne narave in z odsevom svetlobe na vodni gladini."

Alen Odžaković bo za najboljšo Večerovo poletno fotografijo dobil pametno uro Xiaomi Imilab KW6. Čestitamo!

Čestitamo pa tudi srečnici, ki smo jo v našem marketingu izžrebali izmed vseh vas, ki ste nam poslali vaš utrinek po spletni strani. Skupaj nam je letos 351 avtorjev poslalo 496 fotografij. Žreb med vsemi letošnjimi avtorji pa je bil naklonjen Lidiji Bračun iz Lenarta v Slovenskih goricah, ki nam je poslala posnetek z naslovom Psa ob Atlantiku. Tudi ona bo dobila pametno uro Xiaomi Imilab KW6. Čestitamo še enkrat!

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta