(INTERVJU) 42-letna sadistka Tamara: "Poznamo igre, ki gredo zelo v ekstreme, razne igre poniževanja"

Klara Širovnik Klara Širovnik
30.12.2019 13:07

Prispevek o drugačnih spolnih privlačnostih, ki smo ga v Večeru objavili pred meseci (najdete ga pod intervjujem), je med bralci požel kar nekaj ogorčenja. Sadisti, mazohisti in ostali ljudje z netradicionalnimi spolnimi preferencami so namreč v Sloveniji skriti. V pogovor je privolila 42-letna Tamara, sicer mama, partnerka, sadistka in "razvajenka", ki obožuje vrvi, nože, odprta pa je tudi za vrsto drugačnih seksualnih "igric", kot je recimo "igra ugrabitve". Že pred intervjujem je opozorila, da vikanje odpade. Rezervirano je samo za pogovore med dominantnimi osebami in njihovimi podrejenimi. Govorili smo o pravilih obnašanja v skupnosti BDSM, o kršenju teh pravil pa tudi o posilstvih, ki to pravzaprav niso.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igra z vrvmi, na našo sogovornico jih je namestil Adalberto Zadal Zanella.
Adalberto Zadal Zanella

Angleška kratica BDSM zaobjema različne spolne prakse, in sicer sadizem, mazohizem, vezanje in dominacijo. Kdaj si ugotovila, da so BDSM prakse nekaj, kar je del tebe? 
To sem vedela že dolgo časa, ampak saj veš, družina, prijatelji ... Tlačiš take želje nekam nazaj, malo skrivaš vse skupaj, ne upaš si probati pa si misliš, kaj bom to poskušal, saj prideš potem ves plav domov. To sem si zares priznala pred približno tremi leti in pol. Pred petimi leti se je spremenil odnos z mojo partnerko, s katero sem skupaj že 23 let. Elementi spolnosti so se med nama končali, čeprav sva ostali partnerki, zelo dobri prijateljici, še vedno živiva skupaj, skupaj imava tudi hčerko. To je bil katalizator tega, da sem začela malo okrog gledati, kaj se dogaja. Potem sem se nekako našla v skupnosti BDSM.
Spolnih privlačnosti je v okviru BDSM-ja ogromno. Od tega, da osebe uživajo v prizadejanju ali prejemanju bolečine, do želje po nadvladovanju ali podrejanju drugi osebi. Kam spadaš ti?
Jaz sem eno tako čudno bitje. Po naravi sem submisivna (podrejena op. a.), se pa do ogromno ljudi vedem čisto dominantno. Moja vloga je tudi, da sem "brat" (v skupnosti BDSM je to ime za osebe, ki se rade obnašajo kot "razvajeni otroci", op. a.), to so one, ki neprestano nekaj žokajo, najraje sadiste, da izzovejo neko reakcijo. Včasih uspe, včasih ne. Glede na to, da žokamo sadiste, to pomeni, da bo reakcija boleča, da jih boš "fasal". Ravno zato, ker rada provociram sadiste, mi marsikdo reče, da sem mazohistka. Mazohiste se navadno definira s tem, da je njim bolečina "turn on", jih vzburja. A pri meni ni tako. Mi je pa všeč to, da lahko drugi osebi nudim to zadovoljstvo. 

Igra s tremi sadisti. Vrvi sta na našo sogovornico namestila "play partnerja" Utopia in Sandro Esse, folijo pa Utopia in Miss Rigel. Utopia se je ob priložnosti poigral še z noži.
Zato Ichi
Vrvi na fotografiji je na model Akasio namestila naša sogovornica. 
Aris Muraro
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta