Logar potegnil črto pod letošnji BSF in zavrnil očitke o čezmernem povezovanju Slovenije z državami višegrajske četverice

ZUR, STA, UE
31.08.2020 10:30

Evropa potrebuje več skupnih ukrepov v pripravah na potenciranje pandemije covida-19, so se strinjali udeleženci uvodnega panela voditeljev na Blejskem strateškem forumu. "Zima prihaja," je opozoril slovenski gostitelj, premier Janez Janša. Nove članice EU pa ponujajo tudi svoje rešitve za reševanje kriz v prihodnje, je bilo slišati.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

Uvodni panel, ki so se ga v živo udeležili premierji Madžarske, Hrvaške, Češke, Poljske in Bolgarije ter srbski predsednik, je bil posvečen razpravi o prihodnosti Evrope po pandemiji covida-19.
Predsednik Mednarodnega olimpijskega komiteja Thomas Bach je v uvodnem videonagovoru izpostavil pomen športa pri okrevanju po pandemiji. "Upam, da smo se v tej krizi že nekaj naučili, to je, da potrebujemo več solidarnosti, v družbah in med družbami," je dejal. Poudaril je, da so v negotovih časi olimpijske vrednote solidarnosti, odličnosti, spoštovanja in prijateljstva dobro vodilo.

Robert Balen
Robert Balen
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta