Medtem ko javnost čaka na pojasnila Aleksandre Pivec glede njenega nedavnega obiska v izolski občini ...

DR
03.08.2020 12:18
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Medtem ko javnost še vedno čaka na pojasnila podpredsednice vlade, kmetijske ministrice in predsednice DeSUS Aleksandre Pivec predvsem glede njenega nedavnega obiska v izolski občini, je njen kolega, zunanji minister Anže Logar na Instagramu objavil fotografijo, na kateri skupaj nazdravljata z vinom.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CDY1XsWFQqH/{/instagram}
"Dva. Pivca. #dopustDoma #vinskadezela,“ je Logar zapisal ob fotografijah. Na eni izmed njih je tudi račun za dva kozarca vina, ki sta si ju privoščila. Spomnimo, da je Janša po tem, ko so se pojavili očitki glede obiska kmetijske ministrice na Krasu, na družbenem omrežju Twitter zapisal: "Od članov vlade se enako kot povsod drugod v normalnem svetu pričakuje, da bodo promovirali domača podjetja, podjetnike in kmete, njihove izdelke in destinacije. Čim več, tem bolje.“
{twitter}https://twitter.com/JJansaSDS/status/1287349337459232768{/twitter}

"Ministrica je sicer dejala, da bo vse pojasnila po vrnitvi z dopusta, tudi morda poneverjene in popravljane račune. Vmes pa se je na dopustu odločila za instagramske vinjete s pomočjo ministra Anžeta Logarja, ki je na lokaciji vinske kleti Puklavec pri Ormožu ob kozarcu rujnega kolegialno ugotavljal, da sta se našla dva pivca," je objavo na svojem blogu komentiral mariborski filozof Boris Vezjak. In dodal: "In ne zgolj to, enako solidarno je ponosno pokazal račun z vsemi prikritimi podatki, kar zadeva zneske – kakor da bi se rogal javnosti, ki pričakuje pojasnila glede spornih ravnanj ministrice glede naknadnih sprememb hotelskega računa v Izoli. Ministrica je zgodbo delila na Facebooku."

Aleksandra Pivec je fotografijo s profila Anžeta Logarja delila v svoji Instagram in Facebook zgodbi.
Robert Balen
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta