Razkrivamo, kaj boste lahko gledali na silvestrovo

Asja Lednik Štrukelj Asja Lednik Štrukelj
19.12.2022 05:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Melani Mekicar in Blaž Švab bosta na nacionalki odštevala zadnje minute tega leta.
Melani Mekicar in Blaž Švab bosta na nacionalki odštevala zadnje minute tega leta.
Adrian Pregelj
Silvestrski večer na Televiziji Slovenija se bo začel s prav posebnim Kaj dogaja? - Na silvestrovo in nadaljeval v družbi ustvarjalcev oddaje V petek zvečer. Poskrbeli bodo za veliko dobre glasbe, obljubljajo. Še prej, le nekaj ur pred koncem leta 2022, se bosta gostiteljici Sobotnega popoldneva Lorella Flego in Ana Tavčar skupaj poveselili in s številnimi znanimi obrazi nazdravili novemu letu 2023. Med drugim bosta gostili Heleno Blagne in Ivano Šundov, ki zdaj živi v Zagrebu in Ljubljani.

V posebni oddaji Kaj dogaja? - Na silvestrovo bo v goste prišla nova predsednica Slovenije Nataša Pirc Musar, ki jo bomo videli v vlogi, v kateri je nismo že nekaj časa. Od gledalcev se bo v čustvenem videospotu poslovil dosedanji predsednik Borut Pahor.

Oddaji Kaj dogaja? - Na silvestrovo bo ob 21. uri sledila novoletna oddaja Na silvestrovo, v štirih urah zabave, smeha, sproščenosti, razigranosti in živahnosti bo nastopilo več kot 200 glasbenikov na kar šestih različnih krajih. Večer bodo ustvarjali iz studia Televizije Slovenija, Unionske dvorane v Ljubljani, gostilne v Dragonji, kleteh v Sežani in Mirni ter iz koče na smučišču Cerkno.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta