Resni.ca na evropske volitve s Polono Frelih, Tanjo Ribič, Sabino Senčar, Brankom Gradišnikom ...

Va
30.03.2024 22:07

V zunajparlamentarni stranki so prepričani, da gre za edinstveno listo strokovnjakov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tanja Ribič 
Miran Juršič

Na listi bodo poleg predsednika stranke Zorana Stevanovića, kot rečeno, novinarka, tudi dopisnica iz Rusije Polona Frelih, igralka Tanja Ribič, pisatelj in prevajalec Branko Gradišnik, zdravnika Sabina Senčar (kandidirala je tudi na zadnjih predsedniških volitvah) in Stanko Pušenjak, nekdanji direktor policije Bojan Potočnik, geopolitični strokovnjak Neven Polajnar, doktorica veterinarske medicine in zagovornica samooskrbe Katja Kokot ...

"Gre za edinstveno listo strokovnjakov za posamezna področja. Gre za glas ljudi, ki do sedaj niso bili slišani, in slovenski glas, ki še ni bil slišan," so prepričani v Resni.ci. Kandidati so močni, energični intelektualci, navajajo, "preskrbljeni ljudje z dobrimi karierami, ki so se aktivirali zgolj zato, da bi pomagali ljudstvu".

Kdo bo nosilec liste oziroma kakšen b vrstni red kandidatov, (še) niso sporočili, začnejo pa predstavitveni seznam s Frelihovo. 

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta