V hišo občinske svetnice LMŠ priletela molotovka

STA, VČ
10.04.2021 21:34
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Andrej Petelinšek

V hišo občinske svetnice stranke LMŠ v Črnomlju Vesne Fabjan je v petek zvečer neznanec skozi okno vrgel steklenico, ki je bila napolnjena s petrolejem. Ob tem je izbruhnil manjši požar, ki so ga domači pogasili. 

Dogodek je za 24ur.com v soboto potrdila Vesna Fabjan. Na kraj dogodka so bili napoteni policisti in kriminalisti, ki so opravili ogled in zbrali obvestila. V napadu ni bil nihče poškodovan, po nestrokovni oceni pa je v požaru nastalo za okoli 2000 evrov premoženjske škode, so navedli na policiji.

V stranki LMŠ so reagirali, da nobena politična ali kakršnakoli druga dejavnost ne opravičuje takšnega strahopetnega in brutalnega napada na kogarkoli. Posebej grozljivo je, da je Vesna Fabjan politično aktivna in da je bil napad izveden na domu, kjer živi z družino, so se odzvali. Pričakujejo, da bo policija dejanje čim prej raziskala in javnost seznanila, kdo je bil naročnik in kdo ga je izvedel.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta