(VEČEROV PIKNIK) Tanja Žagar: Štajerci ste vedno za akcijo!

Denis Živčec Denis Živčec
19.08.2019 16:38

Ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk že komaj čaka, da se z vami 31. avgusta zabava na Večerovem pikniku v Skokah

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Večerov piknik, ki ga Tanja Žagar ne bo nikoli pozabila, saj je takrat z njo na odru žural tudi mali Karlo.
Sašo Bizjak

Niste samo bralci Večera tisti, ki že nestrpno pričakujete 31. avgust, ko bo Večerov piknik, tudi Tanja Žagar že nestrpno gleda na uro. Ob 13. uri bo na letališču v Skokah zavzela oder, skupaj z njo pa tudi vsestransko oblegani Challe Salle, in ustvarila vzdušje, ki se ga boste še dolgo spominjali. Drugače pač ne znata. S Tanjo smo pokramljali o tem, kje sama, ob Skokah, najraje piknikuje. "Super lokacija, kjer sem piknikovala tudi pred sedmimi leti, za svoj trideseti rojstni dan, je Žagarski vrh nad Ljubljano. Pravzaprav do takrat sploh vedela nisem, da imam svoj vrh! Čudovita narava, krasen razgled, odlična energija. Sicer pa kakšnih posebnih zahtev glede prostora za piknik nimam, je pa res, da mi je všeč, če je zraven tudi travnata površina, da lahko malo pilim svoje nogometne sposobnosti," odvrne vedno nasmejana Tanja. Kaj ne sme manjkati na nobenem dobrem pikniku? "Glasba in ples. Veliko plesa. Nekoč smo s prijatelji na enem pikniku plesali osem ur brez prestanka. Komaj smo vmes jedli in pili. Pa še to smo počeli bolj ko ne kar med plesom. Pa še nekaj nikakor ne sme manjkati. Čebula. Veliko čebule!" pravi. Toliko torej o poljubih na pikniku.

Arnej, Tanja računa nate!

Ima kakšno zabavno prigodo s piknikov? So jo kdaj napadle mravlje? Ose? Medved? "Z mravljami za zdaj nisem imela problemov, kakšen medved me tudi še ni lovil, ose in komarji pa me skoraj vedno pošteno popikajo. Kar pa seveda ni razlog za odhod domov. Je pa zame en prav posebno lep in nepozaben spomin prav na predlanski Večerov piknik, saj je bil to eden od zadnjih nastopov, na katerem je skupaj z mano v trebuščku žural naš Karlo," nostalgično vzdihne.

Kaj bo priletelo iz bikinija?

​Kakšno je njeno življenje po tem šovu? "Ni nastopa in ni dogodka, skoraj ni dneva, da pogovor ne bi nanesel na Zvezde plešejo. In tega sem res vesela, saj to pomeni, da smo vsi skupaj ustvarili nekaj lepega, kar bo tako nam kot vsem gledalcem še dolgo ostalo v spominu in srcih. Ples in glasba sta res čarovnija. In ker je ta ples tudi mene povsem začaral, se pripravljam na prav posebni projekt - glasbeno-plesni šov, ki se bo zgodil januarja prihodnje leto v Hali Tivoli. In seveda takrat brez vašega in tudi našega Štajerca Arneja Ivkoviča ne bo šlo," razkrije. In kakšno je njeno poletje? Oboževalce je navdušila fotografija na njenem instagramu, kjer je v bikiniju pozirala s slastno pico. "Veliko se potepamo naokrog, se sprehajamo, kolesarim, obiskujemo prijatelje. Vse to počnemo predvsem med tednom, saj so ob vikendih na vrsti nastopi, žuri, poletni plesi, veselice, Večerov piknik. Na svoj instagram in facebook se javljam s povabili na vse te dogodke - pa tudi s kakšno fotografijo iz svojih poletnih potepov. In če bi se fotograf takrat le še pet minut obotavljal, na tisti fotografiji pice ne bi bilo. Zmazala sem jo z žagarsko hitrostjo in žagarskih užitkom," se nasmeji ena najbolj priljubljenih slovenskih glasbenic. Jesen je za glasbenike čas, ko radi predstavijo kaj novega. Sumimo, da imaš kak nov glasbeni hit v rokavu. Bikiniju. Ali kjer koli pač že. "Pa sem zadnje čase res polna navdiha. Ustvarjam, pišem nove pesmi, snemam. Glede na to, kako vroče je, bo kakšen novi hit res priletel bolj iz bikinija kot iz rokava, ampak saj je vseeno, samo da prileti," pomežikne Tanja Žagar.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta