(FOTO) Proti Kölnu krenili navijaški avtobusi: Slovenske košarkarje bo spodbujalo več kot tisoč navijačev

Aljoša Peršak Aljoša Peršak
03.09.2022 21:14

Na preostalih treh tekmah v skupini B, proti BiH, Nemčiji in Franciji v dvorani Lanxess, lahko slovenska reprezentanca računa na še izdatnejšo pomoč s tribun.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Navijači slovenskih košarkarjev so v soboto zvečer z avtobusi odrinili v Köln. 
Aljoša Peršak

V soboto zvečer, ob začetku druge tekme slovenske košarkarske reprezentance na evropskem prvenstvu, proti Madžarski, so na okrog 1000 kilometrov dolgo pot proti Kölnu iz Ljubljane krenili trije navijaški avtobusi.

Aljoša Peršak

Luka Dončić, Goran Dragić in ostali reprezentanti lahko tako na preostalih treh tekmah v skupini B proti BiH, Nemčiji in Franciji v dvorani Lanxess računajo na še izdatnejšo pomoč s tribun.

Via Nemčija
Aljoša Peršak
Aljoša Peršak

Proti Kölnu namreč niso krenili samo avtobusi ter jutri zjutraj še letalski čarter v organizaciji Kompasa, mnogi navijači so se odločili, da bodo tekme obiskali v lastni režiji. Na podlagi prodanih vstopnic se pričakuje, da bo v Kölnu #mojtim spodbujalo med 1000 in 1500 slovenskih navijačev. Za njih bo v središču mesta organizirana tudi slovenska navijaška hiša, ki bo zbirališče navijačev pred odhodi na tekme in za druženje po njih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta