(NOGOMETNI PRESTOP) Korošec Luka Topalović iz Domžal k Interju iz Milana

Tomaž Ranc Tomaž Ranc
30.06.2024 11:48

Prestop slovenskega upa, tudi aktualnega člana slovenske reprezentance mlajših kategorij, je bil le vprašanje časa in je bil plod dolgotrajnih pogajanj. Ob Interju se je zanj močno ogrevala tudi Atalanta

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Luki Topaloviću se uresničujejo sanje, kariero bo nadaljeval kot nogometaš Interja iz Milana.
Tomaž Ranc

Napovedi in pričakovanja so se uresničila. Koroški nogometni up 18 - letni Prevaljčan Luka Topalović, nogometaš prvoligaša NK Domžale in slovenski reprezentant, je prestopil k milanskemu nogometnemu velikanu Interju. Pogodbo z aktualnim italijanskim prvakom, je podpisal v četrtek in sicer za pet let.

Opravil je tudi zdravniški pregled in vse potrebno, da bi se nato julija priključil pripravam s članskim moštvom Interja, nato pa se bo predvidoma kalil v mladem moštvu Interja do 19 let.

Topalović se je prvih nogometnih korakov naučil na stadionu Ugasle Peči pri Korotanu, nazadnje pa je bil član prvoligaša NK Domžale. Uradne informacije Interja je pričakovati kmalu, pogodba pa je že podpisana.

Za Topalovića so Interjevi lovci na talente dolgo kazali veliko interesa, za njimi se je v povpraševanje vključila tudi Atalanta, kar je pogajanja nekoliko zavleklo, zanj pa so se zanimali tudi Sturm in nekateri drugi klubi. 

Topalović je zbudil veliko zanimanja lovcev na talente. 
Tomaž Ranc
Po Domžalah se bo sedaj kalil v Italiji.
Lado Vavpetič/nk Domžale
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta