Zvezdniški Ronaldo divjal v slačilnici Juventusa

M.D.
09.10.2020 15:00

Preteklo nedeljo Juventus in Napoli nista odigrala derbija 3. kroga serie A, ker se gostujoči igralci niso pojavili na igrišču. Italijanski mediji pa pišejo o dogajanju po tem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ronaldo je na lastno odgovornost še pred dovoljenjem lokalne zdravstvene organizacije zapustil Torino.
EPA

Napoli v Torino ni prispel, ker jim zaradi primerov okužb z novim koronavirusom v klubu lokalne oblasti niso dovolile potovati na sever Italije. 

Juventusovi nogometaši so vseeno stopili na igrišče, tam so bili tudi sodniki, ker pa se gosti niso pojavili, je glavni sodnik odpiskal konec in poslal nogometaše v garderobo. Tam pa je sledila drama, za katero je bil kriv prvi zvezdnik domače ekipe, poroča italijanska Gazzetta dello Sport. 

Ko so se nogometaši vrnili v slačilnico, je Cristiano Ronaldo začel divjati in vpiti na prisotne, tudi pred predsednikom kluba. Razlog je v tem, da je moral ostati v hotelu in čakati dovoljenje lokalne zdravstvene organizacije, da bi ga ta pustila domov, v tem primeru na zbor reprezentance na Portugalsko.

Nervozni Portugalec je na koncu na lastno odgovornost zapustil klubsko bazo, že v nedeljo zvečer je bil doma, v ponedeljek zjutraj pa se je srečal z reprezentančnimi soigralci. V sredo so aktualni evropski prvaki na prijateljski tekmi remizirali s Španijo. V nedeljo jih v ligi narodov čaka obračun s Francijo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta