Poletni Art Kamp ponovno s pestrim programom

ŠTR
12.07.2024 04:00

V Mestnem parku Maribor se nadaljuje vikend program Poletnega Art kampa. To soboto in nedeljo med 10. in 13. uro ter med 16. in 19. uro ponovno vabijo na lokacijo bivših bazenov v Mestnem parku.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
ada lovenjak igra na Ukulele Ukulada
Osebni Arhiv

Pripravljajo koncertne poslastice, predstave za otroke, posamične sklope delavnic ter na gibalne, igralne in bralne aktivnosti. V soboto bo poleg delavnic in gibalnega programa ob 11. uri plesna delavnica, ob 19. uri koncert Ade Lovenjak, ki ustvarja pod imenom Ukulada. Z glasbo se ukvarja od šestega leta, ko je začela z igranjem violine. Po osmih letih igranja je v času karantene namreč pričela z igranjem na ukulele. Nad inštrumentom se je navdušila in kmalu pod imenom @ukulada začela z objavljanjem na družbenih omrežjih.

Izvedla je že več samostojnih nastopov, med drugim je štirikrat nastopila na UkuleLentu, na Ukefestu v Mariboru, Austrian Ukulele Festivalu 2022 v Gradcu, Špil ligi v Kinu Šiška, festivalu VičStock 2023, Czech Ukulele Festivalu 2023, Soboških dnevih 2024 in drugje. Igra fingerstyle, v igranju zelo uživa, išče nove izrazne možnosti in vsaki skladbi poskuša dodati kakšen svoj element. Zadnje čase se posveča pisanju lastnih avtorskih skladb in priredb.

V nedeljo, 14. julija, bo poleg delavnic in ostalega dogajanja. ob 18. uri predstava za otroke 1,2,3 ... Lešnikov več ni.Da se boste tudi letos čez poletje v Mestnem parku lahko osvežili s hladnimi napitki in sladoleom, je poskrbela Čajnica pri parku, ki jo najdete nad otroškim igriščem. Odprta je: ponedeljek do petek med 15. in 21. uro ter v soboto in nedeljo med 9. in 21. uro. 

Več o programu Poletnega Art kampa tukaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta