Wako v kikboks: V kadetskih in mladinskih kategorijah s trinajstimi kolajnami iz Budimpešte

Zmago Gomzi Zmago Gomzi
20.09.2024 01:00

Na nedavnem kadetskem in mladinskem svetovnem prvenstvu organizacije Wako v kikboksu v Budimpešti so slovenski reprezentanti dosegli odličen uspeh.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Julija Voršič med borbo 
Kbzs

V različnih kategorijah so osvojili trinajst kolajn, od tega dve zlati, šest srebrnih in pet bronastih. Na prvenstvu je nastopilo več kot 3000 tekmovalcev iz 65 držav.

Z zlatima kolajnama sta se ovenčali Eva Hribar in Iva Rakanović, srebrne so osvojili Julija Voršič, Erik Gartner, Taja Šibila, Ana Jan, Luka Ješe in Lara Indof, bronaste pa Samo Orehovec, Tina Sušec, Tadeja Sušec, Lina Halilović in Denis Haliti.

Taja Šibila iz KBV Ptuj nadaljuje družinsko tradicijo v borilnih veščinah.
Kbzs

V slovenski odpravi je bilo 37 borcev in bork, med njimi tudi predstavniki KBV Ptuj in TK Hwarang Maribor, vodili so jih reprezentančni trenerji Sanel Ljutić, Uroš Bernard, Peter Landeker, Tilen Zajc, Tina Baloh ter klubski trenerji Simon Jan, Tyra Barada, Žiga Zagoranski in Borut Sobota, kot sodniki so pravico delili Matej Šibila, Bojan Homovec, Matej Eržen, Primož Bračič in Aleš Skledar, v odpravi pa so bili še predsednik Kikboksing zveze Slovenije Vladimir Sitar, selektor reprezentance Bojan Korošec in predstavnik združenja Wako Tomaž Barada.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta