39-letna Britney Spears na pragu svobode! Oče noče več biti njen skrbnik

13.08.2021 09:30
Kot kaže, se nekdanji pop princeski uresničuje želja. Posesivni Jamie Spears bo očitno stopil korak nazaj in hčerki prepustil nadzor nad njenim življenjem.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Britney Spears je željo po svobodi v zadnjih tednih izražala na različne načine. 
Profimedia

In vendar se Britney Spears obeta nekaj več svobode. V njeni poslovno-družinski drami je prišlo do velikega preobrata. Njen oče Jamie Spears je odstopil ob dolgoletne vloge njenega skrbnika. Novico je potrdil pevkin odvetnik. "Zadovoljni smo, da sta gospod Spears in njegov odvetnik danes priznala, da se mora umakniti," je dejal.

Profimedia

Skrbništvo nad danes skoraj 40-letno zvezdnico so odredili leta 2008, ko je Spears na sodišču zahteval nadzor nad hčerko, saj naj bi ga zelo skrbelo za njeno mentalno zdravje. Britney se želi izpod očetovega nadzora že dolgo osvoboditi, sodna obravnava o tem je napovedana za konec septembra. 

Pevka je medtem na svojem Instagramu objavila risbo dekleta, ki svetu kaže hrbet in ima cvetje v laseh. "Korak bližje svobodi smo," je eden od komentarjev, ki so se vsuli pod njo. "Tako sem vesela zate," sporoča ena od oboževalk. Britney pravi, da skrbništvo doživlja kot zlorabo in da želi svoje življenje nazaj. Minuli mesec je v javnost prišla informacija, da se je njen oče z zdravniki pogovarjal o tem, ali bi jo morali odpeljati na psihiatrijo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta