Alenka iz Bepopa: Bilo je hudo

Gorazd Dominko
10.04.2019 06:11
S Sopranosi se obeta pestro 2019.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Alenka danes

“Danes delam v zasebni turistični agenciji, kjer se v večini ukvarjamo s poslovnim turizmom, vikende pa zadnjih deset let preživljam z mojimi Sopranosi. Sprva smo stopili skupaj predvsem zaradi priložnosti nastopanja v tujini, kasneje pa smo z ustvarjanjem lastne avtorske glasbe našli svoj prostor tudi na slovenski glasbeni sceni. Za nami je denimo tudi uspešno sodelovanje s Heleno Blagne, z njo nameravamo gostovati na večjih dogodkih tudi v prihodnje,”
Aline
Ane
“Priznam, včasih je težko usklajevati vse obveznosti, oba s partnerjem Primožem sva zelo zasedena, nimava pa te sreče, da bi imela v bližini kakšno babico. Pri nas velja rek Vse se da, če se hoče. So obdobja, ko smo leteči in manj skupaj, a so skupni trenutki toliko lepši, saj jih maksimalno izkoristimo.”
Tinkarina

Vrnitev v popularne čase

“Oboževalci so nas takrat postavili daleč na prvo mesto, žirija pa nikamor. Seveda je bilo tudi nekaj malega razočaranja, še posebej, ko vidiš kako poslušalci in gledalci verjamejo vate. A pod črto, dela nam z Bepop po tem nastopu ni zmanjkalo. V letih od 2002 do 2005 smo intenzivno ustvarjali, nastopali in imeli tisoč in eno obveznost, bilo je prijetno. Bilo pa je tudi hudo, še posebej ob izgubi prijatelja, s katerim smo spletli globoke vezi. Verjamem, da nas naš Nejc še zmeraj spremlja od tam nekje ... Uradno se nismo nikoli razšli, so se pa spreminjali naši glasbeni okusi in ideje, kam in kako naprej. Ostali smo povezani, vsaj enkrat na leto si z družinami vzamemo čas za druženje in obujanje prijetnih spominov na plodno glasbeno sodelovanje.”

Recept za pozitivni pristop k življenju

“Skušam se otepati negativnega, že od nekdaj gledam na stvari z različnih zornih kotov in jih skušam racionalizirati. Morda hrepenim le po trenutkih, ko bi se lahko spočila, a glasba je moje sonce, pomirja me, zato se k njej vseskozi vračam.”
Članek je bil objavljen v reviji OBRAZI.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta