Archie bo veliki brat: Princ Harry in Meghan pričakujeta drugega otroka

Gr.G.
14.02.2021 20:52
Na fotografiji, s katero je par razkril nosečnost, vojvodinja Meghan nosi obleko Caroline Herrere, ki jo je prvič nosila, ko je bila noseča z Archiejem.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Prince Harry in Meghan Markle 
EPA

Vojvoda susseški in vojvodinja susseška, princ Harry in Meghan Markle pričakujeta drugega otroka, pišejo angleški mediji. Archie Mountbatten-Windsor, ki bo dve leti dopolnil 6. maja, bo tako dobil bratca ali sestrico. Govorec para je za The Guardian potrdil novico in dejal: "Lahko potrdimo, da bo Archie velik brat. Vojvoda in vojvodinja Suseška sta presrečna, da pričakujeta svojega drugega otroka." Paru se je zdelo današnje valentinovo pravi dan, da sta s svetom delila veselo vest.

Novico sta potrdila z romantično črno-belo fotografijo, ki jo je posnel njun dolgoletni prijatelj in fotograf Misan Harriman. Z iPadom je ujel trenutek, ko Harry zaljubljeno gleda Meghan, ki mu leži z glavo v naročju in z roko nežno boža svoj nosečniški trebušček.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta