"Bila sem posiljena, drogirana in ugrabljena," je po desetih letih razkrila angleška pevka

S. B.
26.02.2020 09:54

Po desetih letih molka je Duffy svojo zgodbo objavila na Instagramu in se izpovedala: "Kako naj pojem iz srca, ko pa je srce zlomljeno?" ​

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Duffy je leta 2008 nastopila na festivalu Glastonbury.
Profimedia

Angleška pevka Duffy je pred desetimi leti doživela svetovno slavo s pesmijo Mercy, zatem je izdala album Rockferry in dve leti pozneje še Endlessly. Bili sta uspešni in priljubljeni plošči. Radijske postaje so ju predvajale, svetlolasa lepotica je potovala s koncerta na koncert. Potem pa je glas o njej potihnil. Utihnila pa je tudi ona sama. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8_95uYhFMQ/{/instagram}
Pred dnevi se je danes 35-letna Duffy, s pravim imenom Aimée Ann Duffy, spet oglasila. Ustvarila je svoj Instagram profil, objavila nekaj fotografij in zapisala šokantno sporočilo, v katerem je med drugim razkrila, zakaj je izginila: "Bila sem posiljena, drogirana in ugrabljena nekaj dni. Seveda sem preživela. Trajalo je nekaj časa, da sem si opomogla. Ni lepega načina, kako to povedati. A v zadnjem desetletju sem na stotine dni čakala na sončni žarek, da bi posvetil v moje srce. Zdaj je posvetil." 
Napisala je tudi, da svojega dragocenega glasu ni želela uporabljati, da bi govorila o bolečini. Tudi ni želela, da ljudje vidijo njene žalostne oči. "Kako naj pojem iz srca, ko pa je srce zlomljeno?" je še zapisala svetlolasa lepotica, ki ima med svojimi glasbenimi dosežki tudi nagradi grammy in brit.  
{embed_youtube}https://youtu.be/y7ZEVA5dy-Y{/embed_youtube}

Reuters
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta