Boleča izpoved zvezdnice Vražjih dam, ki je spregovorila o splavu: "Danes bi se rodil ..."

D.Ži
29.11.2021 09:32

Gordana Grandošek Whiddon se je odločila z javnostjo deliti zgodbo, ki jo je zagotovo zaznamovala za zmeraj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Trent Whiddon in Gordana Grandošek Whiddon. Skupaj skozi dobro in slabo.  

Marko Pigac/mp Produkcija

Zapis, ki ga nismo pričakovali, a smo hvaležni, da se je odločila tako zelo bolečo izkušnjo deliti z javnostjo in moči vliti komu, ki je doživel kaj podobnega. Gordano Grandošek Whiddon poznamo kot mednarodno uspešno plesalko, pa spletno zvezdnico, nadarjeno modno oblikovalko, ki obleke ustvarja pod znamko GGW Design, izdelovalko pasjih krst, zadnje tedne njeno življenje spremljamo v oddaji Vražje dame na Planet TV, kjer ji družbo pogosto dela mož Trent. Nasmejana, pozitivno nastrojena in zelo čustvena, zlasti ko beseda nanese na ljubezen do živali. Močno jo je prizadelo slovo psičke Buddy

Tokrat nas je pustila brez besed, saj se je na družbenih omrežjih v svojem povsem iskrenem slogu razpisala o splavu, ki ga je doživela. Pisala je v angleščini. "Danes bi lahko bilo najino življenje povsem drugačno. Danes bi se rodil. V dnevih in mesecih, ki so minevali, sem se trudila biti močna. Mislila sem, da se ne bom spomnila, da bo vse šlo mimo mene. Mislila sem, da sem v redu. A nisem. Ko minevajo meseci, mislim nate še bolj pogosto in še bolj močno. Vem, da nisem edina, ki je doživela to," je napisala Gordana. 

Dodaja, da je bilo težko leto in da zagotovo ni edina, ki je morala doživeti in preživeto to izkušnjo. Zapis je posvetila vsem ženskem, vsem močnim ženskam. Zapis je opremila z nekaj fotografijami iz bolnišnice, spletni sledilci pa so jo zasuli z ljubeznijo, sočutjem in izrazi podpore.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta