Čudaška skrivnost Nicole Kidman, zaradi katere lahko spet premika čelo

S. B.
19.07.2019 10:17

Piščančja maščoba, pomešana s kokosovim oljem, sokom limete, jabolčnim kisom in mandljevim ekstraktom. Takšno mešanico si Kidmanova nanese na obraz dvakrat na teden za eno uro.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nicole Kidman 
Profimedia

Ohraniti uspešno igralsko kariero po štiridesetem letu je težko. Za ženske, seveda. Ob tem, da jih razjeda skrb, kaj bodo počele, ko se bodo iz osrednjih vlog začele pomikati v stranske in potem le še na epizodne, jih razjeda tudi skrb, kako ustaviti sledi staranja na obrazu, kar je največkrat krivec za igralski zaton.
Že nekaj let se svet sprašuje, kako to uspeva 52-letni Nicole Kidman, ki se, kot bi sklenila "pakt s hudičem", čudežno bori z gubami. Botoks, seveda! Lepotna kirurgija, seveda!
A pred dnevi je prijateljica visokorasle lepotice, ki trenutno navdušuje v seriji Male laži, razkrila njeno skrivnost. "Nicole je preizkusila že veliko najrazličnejših lepotnih zvarkov, a zdaj prisega na nekaj novega," je povedala britanskemu časopisu Heath. Igralke menda nikoli ni bilo strah preizkušati novih lepotnih terapij, javno je tudi priznala, da uporablja botoks, medtem ko je zanikala kirurške posege. 
"Čeprav je že slišala, da vbrizgavanje prašičje maščobe uspešno gladi gube, tega ni želela," je še povedala igralkina zaupnica. Kaj je torej tisto, na kar Kidmanova prisega po petdesetem? Piščančja maščoba. "Maščoba mora biti pridobljena od piščancev, ki so umrli naravne smrti! Ta maščoba se nato pomeša s kokosovim oljem, sokom limete, jabolčnim kisom in mandljevim ekstraktom. Takšno mešanico nanese na obraz dvakrat na teden za eno uro," se glasi njena čudaška skrivnost.
​Nicole, ki je od leta 2006 poročena s Keithom Urbanom, s katerim imata dve hčerki, se je tudi sama javno pošalila, da je seveda preizkusila botoks, a je bil njen obraz zatem videti čudno, zato se ga izogiba in zdaj spet lahko premika svoje čelo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta