Do neprepoznavnosti spremenjen igralec v bitki z rakom: "Neke noči sem se prebudil, ker sem kašljal kri"

D.Ži
03.04.2020 10:49

Oboževalci so prepričani, da Val Kilmer taji operacijo iz leta 2015.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Val Kilmer, eden najbolj znanih hollywoodskih filmskih igralcev, trdi, da je ozdravel s pomočjo molitve. Oboževalci sicer ohranjajo nekaj zdravega razuma in sumijo, da jim je zamolčal operacijo, ki naj bi jo na njem izvedli leta 2015. 60-letni igralec se z rakom na grlu bori že pet let. Zaradi sesutega zdravja se je zelo spremenil tudi njegov videz in ni ga več prav lahko prepoznati.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0eAKs1BPpx/{/instagram}
V svojih spominih, ki jih je naslovil Jaz sem tvoj Huckleberry, je razkril, kako ga je nekdanja punca, 73-letna legendarna Cher, povabila v svojo hišo za goste, malo po tem, ko so mu raka diagnosticirali. "Neke noči sem se prebudil, ker sem kašljal kri. Postelja je bila povsem rdeča, kot v prizoru iz filma Boter. Takoj sem začel moliti, poklical sem tudi reševalce. Šele nato sem obvestil svojo gostiteljico. Cher je prevzela nadzor nad situacijo in se res izkazala," je Kilmer dejal za revijo People.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9z3hkIh4Xs/{/instagram}
Le redko govori o svojem zasebnem življenju. Da se bori z rakom, je potrdil v intervjuju leta 2017. "Ozdravel sem z molitvijo," je takrat dejal, a mnogi so prepričani, da taji operacijo iz leta 2015. Za njim je tudi razpadli zakon z igralko Joanne Whalley, ki je trajal med letoma 1988 in 1996, nato se o njegovem ljubezenskem življenju ni prav veliko govorilo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bw3FLiOl-OR/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BwdmY2glAWO/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4DWGUZhYXm/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta