Dolg pogovor princa Charlesa s sprtima sinovoma. Se bo izpolnila velika želja pokojnega princa Filipa?

ZaB
19.04.2021 10:56
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Princa William in Harry z drugimi člani kraljeve družine na pogrebnem sprevodu. 
Reuters

Po sobotnem pogrebu princa Filipa, moža kraljice Elizabete II., je prestolonaslednik princ Charles na gradu Windsor kar dve uri govoril s svojima sprtima sinovoma Williamom in Harryjem, ki je na dedkov pogreb priletel iz Kalifornije. 

Oče in sinova so si imeli gotovo veliko povedati, če je to korak v pomiritev, pa bo izpolnjena velika želja pokojnega princa Filipa, poročajo britanski mediji.   

Charlesova soproga Camilla je odšla vsaj uro pred soprogom, so ugotovili.

Reuters

Princ Harry je v London pripotoval brez soproge Meghan, ki bo poleti drugič rodila. Zdaj ugibajo, ali bo ostal še do rojstnega dneva, ki ga bo užaloščena kraljica imela v sredo, ko bo dopolnila 95 let.

"Izgnani" Harry  naj bi bil tudi obljubil, da se zanesljivo vrne že julija, na otvoritev spomenika pokojni materi princesi Diani v kensingtonski palači.

Princ Charles na čelu žalujoče vrste.
Reuters

Brata in njun oče Charles so se zdaj videli prvič po odmevnem intervjuju, ki sta ga v Združenih državah Amerike živeča zakonca dala Oprah Winfrey. Meghan je pred tedni na vrtu njune ameriške vile takrat kraljevo družino obtožila rasizma na svoj in na račun prvorojenca, Harry pa je izjavil, da sta njegova oče in brat na Otoku ujetnika sistema, iz katerega nimata izhoda.   

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta