Draga prostitutka se nazorno spominja, kako je nekoč spala z Ronaldom

D.Ži
27.06.2019 11:56

V svoji avtobiografiji je priznala, da je svoje telo sčasoma spremenila v "ceneno robo" in da je v svoji karieri prostitutke spala z več kot tisoč moškimi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Avtobiografija brazilske voditeljice, nekdanje mis Bum Bum, sicer pa svoj čas zelo popularne elitne prostitutke Andresse Urach je pritegnila nemalo pozornosti. Ne le zato, ker je kot voditeljica precej iskana, temveč tudi zato, ker naj bi njena stranka nekoč bil tudi Cristiano Ronaldo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BkiFzRgHKNM/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Ko sem bila v dvigalu, mi je srce pospešeno bilo, saj sem vedela, da me le nekaj sekund loči od srečanja z Ronaldom. Ko so se vrata njegove sobe odprla, me je pričakal z nasmehom in povabil noter. Na kratko sva se pogovorila o tem, kaj bova počela, nato pa me je samo zagrabil," v svoji knjigi piše Andressa, njene besede pa danes povzemajo mediji po svetu. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/-2OONel1El/{/instagram}
Zanimivo je, da je Ronaldo, prav v času, ko naj bi se zabaval z elitno prostitutko, bil v zvezi z lepo manekenko Irino Shayk, ki ga je nato kmalu zapustila. Nekdanja mis Bum Bum je opisala, kako je bil videti njun spolni odnos.
{instagram}https://www.instagram.com/p/9r8vyjF1M7/{/instagram}
"Poklical me je in vprašal, če imam najboljšo zadnjico v Braziliji. Seksala sva grobo in divje. Nisem mogla verjeti, da je takšen. Ronaldo je v postelji zelo agresiven. Vse se je končalo relativno hitro," piše Andressa v knjigi, v kateri sicer piše tudi, da je sčasoma svoje telo spremenila v "ceneno robo" in da je v svoji karieri prostitutke spala z več kot tisoč moškimi.  

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta