Ellen razkrila, kako jo je v mladih letih otipaval izprijeni očim

D.Ži
29.05.2019 12:50

Molčala je, saj se je bala, da bi lahko uničila materino srečo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Prepričal me je, da mora pretipati moje prsi," se spominja Ellen.
Arhiv

Ellen DeGeneres, ameriška komičarka, producentka, pisateljica in voditeljica enega najbolj gledanih pogovornih televizijskih šovov, je v Netflixovi oddaji "My Next Guest Needs No Introduction", ki jo vodi David Letterman, razkrila, da je v mladosti bila spolno zlorabljena.
Očim se je je poskušal polotiti vsakič, ko sta doma ostala sama. Na vsak način se je hotel dotikati njenih prsi. Ellen danes pravi, da se je njena mama Betty poročila z zelo slabim moškim. "Ko je mama šla v mesto, je prišel do mene in dejal, da je v mamini dojki začutil bulico in da mora pretipati moje ter primerjati, saj mame ne želi po nepotrebnem vznemirjati," se je spominjala Ellen. Njena mama je zelo kmalu po poroki izvedela, da ima raka dojke. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bxv2z2qBwvZ/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Takrat o telesu nisem vedela ničesar. Nisem vedela, da so vsake prsi drugačne. Prepričal me je, da mora pretipati moje prsi, potem je poskušal narediti spet in spet. Mami sprva nisem povedala nič, saj sem mislila, da bi s tem uničila njeno srečo," pravi Ellen. O dogodkih iz otroštva se je zdaj odločila spregovoriti zato, saj je jezna nase, ker je takrat molčala.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BYUhCTAD8kf/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Bila sem prešibka, da bi se postavila zase. Imela sem 15 let. Zgodba je grozna in o njej govorim samo zato, ker ne želim, da bi kaj takega dopuščala druga mlada dekleta. Ne bi smela tako ščititi svoje mame. Šele po dolgih letih sem ji povedala. Najprej mi ni verjela in z njim ostala osemnajst let. Na koncu ga je pustila, ker je zgodbo prevečkrat obrnil," je še povedala Ellen. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta