(FOTO) 21-letna Gaja Prestor nadela miniaturni bikini in zapeljivo pozirala sredi dubajske plaže

A.L.
24.11.2021 07:42
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Pred nekaj dnevi na rdeči preprogi v Budimpešti na podelitvi evropskih MTV-nagrad, danes že v Dubaju. Življenje 21-letne pevke Gaje Prestor, ki ji na Instagramu sledi več kot 64 tisoč ljudi, je vse prej kot dolgočasno. Na skoraj vsakem koraku so preko fotografij, ki jih deli na družbenih omrežjih, tudi njeni oboževalci.

Tokrat se je Celjanka oglasila iz Dubaja, kjer si je očitno privoščila nekajdnevni oddih. Da ni sramežljiva, zdaj že vemo, zato ni presenečenje, da je sredi dubajske plaže odvrgla oblačila in pozirala v miniaturnem bikiniju. V samo nekaj urah je zbrala več tisoč všečkov, sledilci pa ji sporočajo, da je videti izvrstno.

Sicer pa ni skrivnost, da je imela postavna temnolaska nekoč veliko težav s samozavestjo in odvečnimi kilogrami. Danes o tovrstnih težavah ni sledi, jasno je, da za svojo postavo redno skrbi, ko je priložnost, pa rezultate zdravega življenjskega sloga rada pokaže tudi svetu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta