(FOTO) Akrobacija, da te kap: Nogometaševa žena naredila stojo povsem gola

A.L.
30.08.2019 16:26

S fotografijo je razveselila 1,6 milijona sledilcev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tamara Gorro, soproga nogometnega zvezdnika Valencie Ezequiela Garaya, je na svojem Instagram profilu delila fotografijo, s katero je osupnila oboževalce. Lepa Tamara, ki ima na družbenih omrežjih bistveno več sledilcev kot njen mož, je na plaži izvedla stojo. A ne kakršnokoli. Gorrova je namreč na fotografiji povsem gola.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1tTtqoIsRQ/{/instagram}
Manekenka in televizijska voditeljica si je s to pozo prislužila več kot 140.000 všečkov in številne komentarje osuplih in navdušenih oboževalcev.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1x9skFIqCH/{/instagram}
Gorrova in Ezequiela sta poročena od leta 2012, spoznala pa sta se dve leti prej. In prav prejšnji teden je par praznoval obletnico, na katero se je spomnil tudi nogometaš. Svoji izbranki je na družbenih omrežjih namenil nekaj romantičnih besed. "Danes sva družina, danes imava dva čudovita otroka. Danes sva oba 32-letnika, ki sta še vedno zaljubljena kot prvi dan, ko sva se srečala. Hvala za teh čudovitih in srečnih 9 let, moja kraljica," je zapisal.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1hqphFImrR/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1OvLpZo0Uw/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta