(FOTO) Alenka Košir razkrila, koliko kilogramov ima. Številka presenetila mnoge

A.L.
23.03.2019 11:44

"Zapomnite si, da ste lahko lepe z različnim številom kilogramov," opozarja Koširjeva.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Alenka Košir rada poudarja, kako pomemben je zdrav način življenja, česar se drži tudi sama. Poleg zdrave prehrane se redno giblje, na njene vodene vadbe pa prisegajo številne Slovenke. Nasvete za zdrav življenjski slog Koširjeva rada deli na družbenih omrežjih, pred kratkim pa je presenetila s fotografijo, pod katero več kot 21.000 sledilcev, kolikor jih ima na Instagramu, sprašuje, naj ugibajo, koliko kilogramov ima na fotografiji. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BvJtEH_nSsG/{/instagram}
"Kdo ugane, koliko kilogramov imam na fotki," sprašuje. Oglasilo se je ogromno sledilcev, ki so ugibali o njeni teži, razpon številk je bil obsežen.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BtQE2hoHww2/{/instagram}
"Številke, ki nekaj povedo in se po njih radi orientiramo, ker gre za merljivo enoto ... Ampak po drugi strani vam številke ne smejo predstavljati cilja … Cilj je zdravo telo in duša … Cilj je veliko več kot samo številka … Večina žensk se zgrozi, ko povem koliko kilogramov imam in mi ne verjamejo, hehehehe … Pa me zanima kaj mislite vi, koliko kilogramov imam na fotki … Naj vam malo pomagam z mojo višino 176 centimetrov, da boste lažje ocenili … T,isti, ki prvi zadane številko, mu podarim kolebnico VIIT," je zapisala Koširjeva.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BsYoONsHTv5/{/instagram}
In kakšen je pravilen odgovor? Razkrila ga je na Facebooku: "Glede na zagreto komentiranje (preko 100.000 dosega in 1100 komentarjev) moje objave in razpon teže pod 50 in vse čez 100 kilogramov, ki ste mi jo pripisali ... je prav, da vam končno razkrijem koliko kilogramov imam na fotki. Fotka je stara 4 leta in na njej sem bolj fit kot recimo danes, ko imam manj kilogramov … torej, na fotki ponosno nosim 73 kilogramov …"
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bq67kwQHnb-/{/instagram}
Za konec je Koširjeva zapisala, da danes "z manj kilogrami ne težim h kilaži, ki sem jo imela 4 leta nazaj, ampak težim k občutku, ki sem ga imela takrat … TO je TO … To je vse kar mi je pomembno … In zapomnite si, da ste lahko lepe z različnim številom kilogramov".
{instagram}https://www.instagram.com/p/BpzF38wH-Y5/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta