(FOTO) Brez kombinezona: Tina Maze zapeljivo pozira v kopalkah s prav posebnim vzorcem

17.08.2021 09:45
Naša legendarna smučarka je medtem postala pravo poletno dekle. In še vedno je v vrhunski formi.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

V smučarskem kombinezonu smo jo videli neštetokrat, sploh v času, ko je kraljevala na belih strminah in konkurenco puščala daleč za seboj. A ti časi so mimo, Tina Maze pa se je zime najbrž do obisti najedla, zato ne preseneča, da je postala prav razposajeno poletno dekle. Sonca ima v italijanskem Gradežu, kjer si je dom ustvarila s svojim dolgoletnim partnerjem in nekdanjim vodjo svoje ekipe Andreo Massijem. Nekdanja smučarska zvezdnica obožuje tudi športe, ki so vezani na vodo, aktivna ostaja tudi na družbenih omrežjih.

Te dni je svoje spletne sledilce, ki jih je kar 179  tisoč, razveselila z zelo poletno fotografijo, na kateri jo vidimo v kopalkah. Izbrala je takšne z vojaškim vzorcem, kar morda kaže na njen borbeni duh. Naša G.I. Jane torej.

Ne gre prezreti, da je Tina, kljub koncu tekmovalne kariere, še vedno v vrhunski formi, pa tudi poziranje ji očitno gre zelo dobro. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta