(FOTO) Čakanje se je izplačalo: Kate Middleton po osmih letih pokazala tisto, o čemer danes govorijo vsi Britanci

A.L.
10.08.2019 13:27

Sprememba v njenem oblačenju je navdušila oboževalce.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V teh dneh se, kot večino dni v letu, Britanci najraje pogovarjajo o kraljevi družini. Pravzaprav o nogah Kate Middleton. Odkar je mamica treh otrok vojvodinja, so bile njene modne oprave v skladu z modnimi pravili, ki jim na tej poziciji mora slediti. A očitno je napočil čas za spremembe. Kate se je pred dnevi v javnosti pokazala v kratkih hlačah.
{twitter}https://twitter.com/CelebCover/status/1160059496951164934{/twitter}
Na nedavni dobrodelni regati je Middletonova oblekla črne kratke hlače in s svojimi mišičastimi nogami povsem navdušila Britance. "Neverjetno, kakšne noge ima Kate," je le eden izmed več tisoč komentarjev na družbenih omrežjih. 
{twitter}https://twitter.com/Daily_Star/status/1159468001944584193{/twitter}
A lepe in izklesane noge niso naključje. Vir blizu kraljeve palače je medijem razkril, da Middletonova za takšno postavo trdo gara, njeni treningi so natančno določeni, prehranski režim pa izjemno strog. "Kate je odvisnica od vadbe. Ona in Pippa svoj videz jemljeta zelo resno, njuna mama Carole pa je, čeprav je stara že več kot 60 let, v zelo dobri formi," je dejal vir.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B08n6HwnGBp/{/instagram}
Da so kratke hlače, ki jih je nedavno oblekla Kate res izjema, dokazujejo tudi besede novinarke Ashley Pearson. Ta namreč trdi, da je Kate glede garderobe veliko bolj omejena kot Meghan Markle. Razlog za to tiči v tem, da bo Kate nekoč najverjetneje kraljica, medtem ko Meghan tega najverjetneje ne bo doživela.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0-t0w0nzAM/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0-nII6n2wZ/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta