(FOTO) Čedna Rusinja, ki je zavrnila Cristiana Ronalda, danes svoje čare zelo nazorno razkazuje na spletu

D.Ži
25.02.2021 08:00
Potem ko se je odločila ne odgovoiti na sporočilo enega najbolj zaželenih moških na svetu, se je njeno življenje precej spremenilo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Manekenki Lily Ermak na družbenih omrežjih sledi več kot 1,7 milijona ljudi. Že res, da je mlada Rusinja zelo atraktivna, a svet nanjo skoraj zagotovo nikoli ne bi bil tako zelo pozoren, če se pred leti v medijih ne bi znašla z zgodbo o tem, kako je zavrnila osvajanje nogometnega zvezdnika Cristiana Ronalda.

Ta je z njo poskušal stik vzpostaviti prek spleta, ona pa na njegovo sporočilo ni odgovorila. In to je za slavo bilo povsem dovolj. Zapeljiva Lily danes pozornost večinoma priteguje z zelo vročimi fotografijami, ki jih objavlja na svojem Instagramu, Cristiano Ronaldo pa jo je očitno zelo uspešno prebolel, saj je danes v središču njegovega družinskega osončja lepa Georgina Rodriguez, ki s svojimi čari za Rusinjo prav nič ne zaostaja.

Kljub temu pa si je na vročem instagramovskem profilu nedostopne Ermakove vsake toliko prijetno spočiti oči.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta