(FOTO) Drzna kombinacija: Vojvodinja Meghan v belem kopalnem plašču in visokih petah

D.Ži
24.09.2019 11:40

Serija Nepremagljivi dvojec počasi odhaja v televizijsko zgodovino, igralci pa se spominjajo časov, ko je med njimi še bila Meghan Markle.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Dve leti po tem, ko je televizijska zvezdnica Meghan Markle zapustila serijo Nepremagljivi dvojec (Suits) in se poročila z britanskim princem Harryjem, so gledalci dobili vpogled v njene odnose z nekdanjimi kolegi. Patrick J. Adams, ki v seriji igra Mikea Rossa, najprej televizijskega fanta nato pa moža Marklove v prvih sedmih sezonah serije, je z javnostjo delil nekaj še nikoli prej objavljenih fotografij s prizorišča snemanja.  Ob pričakovanju zaključka serije jih je objavil na Instagramu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2vhRZ3AE5R/{/instagram}
"Tokratni del Nepremagljivega dvojca bo sklenil desetletno potovanjem na katerem smo bili skupaj," je pripisal fotografiji, na kateri je v elegantni obleki. "Zdi se prav naslednjih nekaj dni objavljati fotografije iz zgodnjih dni serije. Ta je s prve vaje za Mike Rossa," je dodal. Fotografije, ki jih je objavil kasneje, so navdušile oboževalce serije, pa tudi tiste, ki jih zanimajo britanske plemiške reči. Na eni od njih vidimo Marklovo v belem kopalnem plašču in čevljih z visoko peto. (za ogled fotografij kliknite puščice desno).
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2vfmQvATbi/{/instagram}
Zadnji del serije bo v ZDA na sporedu ravno v času Meghanine 10-dnevne turneje po Južni Afriki s Harryjem in štirimesečnim sinom Archiejem.  
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2vgV7ZAuiX/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta