(FOTO) Duh princese Diane se je dotaknil kraljičinih oblačil. Ste opazili?

D.Ži
14.03.2020 18:06

Prav mogoče je, da je britansko monarhinjo pri izbiri oblačil navdihnila pokojna snaha.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Britanska kraljica Elizabeta II. celo pri 93-ih letih modno ničesar ne prepušča naključju. To, da je že v zelo zrelih letih, še zdaleč ne pomeni, da ne sme nositi živahnih, razigranih barv. Prav nasprotno. Običajno je prav ona najbolj vpadljivo oblečena gostja na dogodkih. Tokrat so jo opazili v modni kombinaciji, ki se je zdela nekam znana.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9o486xHnhn/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Ljubitelji kraljevskih zadev so kaj kmalu ugotovili, da kraljičina kombinacija rdeče in magente, barve, ki jo najlažje opišemo kot nekaj med vijoličasto in rožnato, zelo spominja na eno od oprav pokojne princese Diane. Priljubljena bivša žena princa Charlesa je takšno kombinacijo nosila leta 1989, ko je obiskala Kuvajt. Modni analitiki predvidevajo, da je kraljico in njene stiliste tokrat navdihnila prav pokojna snaha, s katero sta imeli zelo kompleksen odnos. 
{embed_youtube}https://youtu.be/4vIVvKDL9Mw{/embed_youtube}
Diana je s to kombinacijo poparčkala klobuk in rdeče čevlje, kraljica pa je nosila črne čevlje in elegantno biserno ogrlico.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta