(FOTO) Emily Ratajkowski že dve leti ne plačuje najemnine, lastnik grozi z deložacijo

A.L.
06.03.2019 11:15

Igralka se sklicuje na "luknjo v sistemu".

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ameriška igralka in manekenka Emily Ratajkowski in njen mož, milijonar Sebastian Bear-McClard sta se znašla v težavah. Lastnik stanovanja ju je namreč obtožil, da že več mesecev ne plačujeta najemnine za luksuzno stanovanje na Manhattnu, poroča Dailymail. Par naj bi bil lastniku trenutno dolžen 120.000 dolarjev, ta pa jima je zagrozil tudi, da ju bo spravil na ulico. A tega ne more narediti, ker tako narekuje zakon.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Buo1rb9nT2m/{/instagram}
Kot je povedal odvetnik igralke in njenega moža, lastnik dela težave samo zato, ker se želi vrniti v stanovanje, v katerem je živel več let. Najemnina luksuznega stanovanja znaša 5.000 dolarjev mesečno, Emily Ratajkowski pa se plačilu izogiba vse od leta 2017. To naj bi počela zato, ker jima to dovoljuje "luknja v sistemu", poroča hrvaški Index.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BuZJvy6HrT-/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BtinRqGHjQ-/{/instagram}
Igralka in njen mož naj bi se sklicevala na tako imenovani "lof law", ki je bil sprejet leta 1982. Njegov cilj je zaščititi revnejše najemnike v New Yorku pred slabim, nekakovostnim življenjem, deložacijo in nepoštenimi povečanji najemnine. Prav zato se številni zgražajo nad dejanjem igralke in manekenke, ki skupaj z možem služi milijone.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BtqsZxcnJwg/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bsv4WpWhs_h/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta