(FOTO) Ena najlepših manekenk je večerjala v povsem prosojni obleki. Vroče fotografije so že obšle svet

D.Ži
22.03.2022 10:15

Candice Swanepoel se je toplih dni veselila tako zelo, da je že na prvi dan dopusta v Miamiju oblekla neverjetno provokativno obleko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Slavna manekenka Candice Swanepoel, ki se je najbolj spomnimo z modnih revij znamke Victoria's Secret, je komaj čakala na toplejše vreme, zato je takoj, ko je prispela v Miami, skočila v izjemno zapeljivo kreacijo in v njej pokazala skoraj vse svoje čare.

Profimedia

33-letna Candice so opazili, ko je v večernih urah obiskala priljubljeno restavracijo. Blestela je v obleki s povsem prosojnim zgornjim delom, kar je seveda pritegnilo veliko radovednih, tudi začudenih pogledov.

Profimedia

Dobro razpoložena zvezdnica se sploh ni zmenila za paparace, ki so jo pričakali. Fotografije njene seksi oprave so kmalu postale prava spletna senzacija. 

Profimedia

Candice je v karieri sodelovala z nekaterimi največjimi modnimi hišami, vključno z znamkami Givenchy, Versace in Guess.

Reuters

Z manekenstvom se je začela ukvarjati pri 15 letih, modni agent jo je opazil na tržnici v Durbanu, kjer je bila v internatu. Svojo vitko linijo dolguje baletu, s katerim se ukvarja že od otroštva. Zdi se, da se njena modna kariera le še vzpenja. 

Reuters

Je ponosna mamica dveh sinov, ki ju je dobila z nekdanjim partnerjem manekenom Hermannom Nicolijem, s katerim se je razšla leta 2017, in kolikor vemo, od takrat še nikomur ni uspelo osvojiti njenega srca.

Reuters

Z Nicolijem sta se razšla po 14 letih, spoznala in zaljubila sta se v Parizu, ko je imela ona 17, on pa 23 let. Zaročila sta se leta 2015, sčasoma pa sta se zaradi številnih obveznosti odtujila. 

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta